Ponturi Leipzig vs Zenit

BETFAIR SPORTSBOOK

Și iată cum Red Bull a ajuns să aibă 2 echipe în optimile Europa League! Leipzig a avut o ascensiune extraordinară, prinzând loc de Cahmpions League din postură de nou-promovată și reușind să prindă locul 3 dintr-o grupă grea, aspect care i-a permis aventura europeană unde a produs un nou șoc eliminând pe Napoli.

Zenit a trecut destul de ușor de Celtic în turul precedent, dar în campionat situația lor nu este prea roz, fiind situați abia pe locul 5, iar primul meci după pauză le-a adus un singur punct din întâlnirea de pe teren propriu cu Amkar Perm.

cota2.ro

Totuși, în Europa League, rușii au avut niște evoluții admirabile în ultimele sezoane, iar în această ediție au pierdut unul singur din cele 8 meciuri disputate, însă au înscris 20 de goluri!

Aruncați o privire pe statisticile lui Leipzig și vedeți că au încasat 14 goluri în cele 8 meciuri de competiții europene disputate în acest an, iar în 13 din ultimele 15 meciuri oficiale au primit de fiecare dată gol, la fel ca în 8 din ultimele 9 disputate pe propriul teren!

Există deja 700 de euro disponibili la cota 1.99 în Betfair Exchange pe selecția ambele marchează la ora 9.45 dimineața, iar convingerea mea este că acesta ar fi un pariu bun.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Leipzig vs Zenit
Pronostic:
GG
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: 6.93
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro