Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.30

PUBLICWIN

Dragii mei, am pregătit un bilet numai bun pentru cei care vor să activeze bonusul de bun venit oferit de PUBLICWIN, cel mai mare bonus din țară oferit la prima depunere, în valoare de până 1000 de Lei.

PUBLICWIN îți dublează prima depunere până la 1000 de LEI!

cota2.ro

Deschide cont AICI și profită de banii casei!

După cum am explicat deja, pentru a activa bonusul de bun venit este nevoie de un bilet de minim 5 meciuri la cote minim de 1.30, iar meciurile pe care le-am selectat pe acest bilet se încadrează perfect acestei condiții. CITEȘTE AICI toate detaliile referitoare la activarea bonusului Publicwin

RB Leipzig vs Augsburg

Leipzig dă senzația că poate duce lupta pentru titlu în Bundesliga până la final, iar atacul funcționează de minune, marcând minim 3 goluri în ultimele 7 etape de Bundesliga. Oaspeții de la Augsburg nu trebuie subestimați din moment ce traversează o perioadă incredibilă cu 5 victorii și un egal în ultimele 6 etape, dar diferența de valoare ar trebui să încline balanța în favoarea gazdelor.

Manchester City vs Leicester

Duel interesant în Premier League între ocupantele ultimelor două poziții de podium. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 8 etape disputate de Manchester City. Leicester a punctat de minim 2 ori în ultimele 4 deplasări, lucru reușit și de trupa lui Guardiola în 15 din ultimele 18 meciuri de Premier League

West Brom vs Brentford

Liderul din Championship, West Bromwich Albion, nu a cunoscut înfrângerea în ultimele 17 etape disputate pe propriul teren în campionat, iar în ultimele 8 a punctat de minim 2 ori. În această etapă va primi vizita lui Brentford, echipă care a bifat 5 victorii și 6 înfrângeri în cele 11 deplasări ale sezonului, dar se menține pe loc de play-off.

Olympique Marseille vs Nimes

Olympique Marseille a depășit startul sclab de sezon și prezintă constanță în evoluții și rezultate în ultimul timp, ajungând la 5 succese consecutive pe propriul teren. Nimes nu a mai câștigat niciun meci din ultimele 11 etape și nu a reușit să marcheze în 5 din ultimele 7.

Norwich vs Wolverhampton

Doar 3 înfrângeri a suferit Wolverhampton în cele 18 etape de Premier League scurse până acum (16.6%), un bilanț excepțional din acest punct de vedere (Doar Liverpool cu 0 și Leicester cu 2 stau mai bine la acest capitol). Tocmai din 1 septembrie datează singura înfrângere a lupilor pe teren străin, de atunci urmând 6 fără înfrângere, chiar cu victorie la Manchester City. Norwich are o singură victorie în 11 din ultimele 12 etape și a încasat minim 2 goluri în ultimele 7 meciuri de pe propriul teren în Premier League.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Leipzig vs Augsburg
Pronostic:
1
Cota
1.30
Man. City vs Leicester
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.45
WBA vs Brentford
Pronostic:
1X
Cota
1.35
Marseille vs Nimes
Pronostic:
1
Cota
1.30
Norwich vs Wolves
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Cota finala: 4.30
Profit: 33.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro