Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.85

BETANO

Liverpool FC - Flamengo

Liverpool are prima sansa la castigarea acestui turneu si implicit a trofeului. Flamengo e o echipa bunicica insa nu se ridica la standardele echipei lui Jurgen Klopp care are totusi o echipa plina de jucatori modesti care joaca senzational. Nu prea ar fi foarte multe de spus, ci mai degraba consider ca Liverpool o sa castige lejer aceasta finala dupa parerea mea, asta daca o sa ii vedem in teren si pe absentii din meciul cu Monterrey.

cota2.ro

Manchester City - Leicester

Avem dertby in Premier League intre actuala campioana si campioana surpriza de acum cativa ani. Ambele formatii trag la primele locuri si ma astept sa avem un duel interesant. Daca nici astazi echipa lui Guardiola nu castiga, sansele la titlu s-au cam spulberat. Liverpool nu e o echipa care sa gafeze foarte mult si cred ca o vor tine in victorii mult timp de acum incolo. O sa risc putin si o sa merg pe gazde chiar daca forma de moment imi indica un X2. Sincer, presimt ca City o sa ia toate punctele.

FC Voluntari - CFR Cluj

Campioana are meci pe terenul lanternei rosii si pot incheia anul cu un real succes dupa ce s-au calificat in 16-imile Europa League. Voluntari a surprins placut oarecum in ultimele etape insa pe final au cazut brusc. Nu m-ar mira ca Voluntari sa reuseasca un gol. Oricum, CFR Cluj are si multi jucatori odihniti si consider ca Voluntari fara sanse in acest meci. Cota pe solist era cam mica asa ca am ales sa merg pe cel putin 2 goluri marcate de CFR Cluj.

FC Bayern München - VfL Wolfsburg

Bayern merge din ce in ce mai bine si in campionat chiar daca etapa trecuta au obtinut victoria cu Freiburg in prelungirile partidei. Wolfsburg e ”victima” preferata a lui Lewandowski si stim bine acea isprava a polonezului cand a marcat de 5 ori in poarta celor de la Wolfsburg in doar 9 minute. Ma astept ca si astazi sa marcheze si de ce nu sa vedem o victorie la scor a celor de la Bayern Munchen.

RB Leipzig - FC Augsburg

Leipzig trage la titlu in acest sezon, iar Nagelsmann stie ca are o echipa foarte buna si foarte competitiva, dar in acelasi timp si foarte eficienta, iar eficienta s-a vazut la meciul cu Dortmund cand au marcat 3 goluri din putinele ocazii avute. Intr-adevar, cu Borussia au avut si foarte, foarte mult noroc, insa consider ca in acest meci o sa se impuna in fata unei echipe destul de bune a celor de la Augsburg care leaga bine rezultatele.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool FC vs Flamengo
Pronostic:
Liverpool FC castiga trofeul
Cota
1.27
Manchester City vs Leicester
Pronostic:
1
Cota
1.42
FC Voluntari vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.57
FC Bayern München vs VfL Wolfsburg
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.27
RB Leipzig vs FC Augsburg
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 4.85
Profit: 38.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro