Ponturi Pariuri Fotbal West Bromwich Albion vs Brentford

BETFAIR SPORTSBOOK

Pentru ei care nu cunosc acest aspect, patronul clubului Brentford din Championship, este domnul Matthew Benham, un om care s-a îmbogățit din pariuri sportive, fondator al bursei de pariuri sportive Matchbook, cea de-a doua ca mărime la nivel mondial. Cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume este BETFAIR (deschide un cont aici și ai 150 de Lei pariu gratuit)

Am toată admirația pentru Matthew Benham, un om foarte deștept, care a preluat din anul 2014 și formația daneză FC Midtylland, cu care a reușit să câștige de atunci primele 2 titluri din istoria clubului. O să vă povestesc într-un articol separat mai multe despre acest domn, dacă vă interesează. Ce aș vrea să subliniez este faptul că Brentford este în grafic pentru o perfomanță majoră - promovarea în Premier League.

cota2.ro

În prezent, Brentford se află pe locul 4 din Championship, locurile 3-6 prind play-off-ul de promovare, iar primele 2 locuri promovează direct. Pe prima poziție se află West Brom, gazda meciului de astăzi pentru Brentford, iar pe locul doi Leeds United, cele două având deja un avans de 12 respectiv 10 puncte față de ocupanta locului 3, Preston.

INTRĂ AICI în grupul FREE de Telegram unde postez bilete LIVE și Chanllenge ALL-IN

Avem toate premisele să ne așteptăm la un meci spectaculos astăzi. West Brom, echipa antrenată de Slaven Bilic, are cel mai bun atac din Championship cu o medie de 2.04 goluri marcate per meci, dar la capitolul defensivă nu stă chiar așa de bine: a încasat cu doar 4 goluri mai puțin decât ocupanta locului 19, Reading.

West Brom nu a pierdut pe propriul teren niciodată în ultimele 17 meciuri disputate în Championship, iar ultimele 8 meciuri de pe „The Hawthorns” au depășit linia de over 2.5 goluri, gazdele înscriind de minim 2 ori, logic.

Ultima victorie a lui Brentford în fața lui West Brom datează din 1948, de atunci s-au mai întâlnit de 6 ori în ligă: 2 egaluri și 4 victorii West Brom. De asemenea, West Brom nu a pierdut niciodată pe propriul teren în meciurile de ligă cu Brentford, câștigând 6 din 7.

Trebuie să remarcăm faptul că West Brom a înscris 28 de goluri în cele 10 meciuri de pe propriul teren din acest sezon, iar în 70% din cazuri am avut minim 4 goluri în meci. De asemenea, ambele echipe au marcat în toate cele 10 meciuri!

Prieteni, în aceste condiții, eu voi mă voi folosi de de opțiunea de PARIU COMBINAT disponibilă în Betfair Sportsbook, care ne permite să combinăm pe același bilet mai multe selecții din cadrul aceluiași meci și iată pentru ce optez:

1X & Ambele Marchează & Peste 2.5 goluri @2.98

Opțiunea de pariu combinat mai este disponibilă și la alte case de pariuri din România:

Deci...jucăm și noi unde avem prețul cel mai bun, logic, nu?

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
West Bromwich Albion vs Brentford
Pronostic:
1X & GG & Over 2.5 goluri
Cota
2.98
Cota finala: 2.98
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro