Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.64

BETANO

Juventus Torino - SS Lazio Roma

Juventus si Lazio se dueleaza astazi pentru SuperCupa Italiei, iar meciul se joaca in Arabia Saudita pe King Saud University Stadium din Riyadh. In campionat Lazio a fost mai buna si s-a impus cu 3-1 insa pana in minutul 69 meciul a fost echilibrat, insa apoi a venit acea eliminare a lui Cuadrado, pentru ca in minutul 74, Milinkovic-Savic sa o treaca pe Lazio in avantaj. Tabela a fost inchisa de Caicedo care a marcat pe contraatac in minutul 90+4. Juventus e mai focusata pe aceste finale si 2 esecuri contra lui Lazio in cateva zile chiar ar fi un esec total. Ma astept ca Juventus sa fie asaltata de fani in Arabia, cel putin Cristiano Ronaldo care are fani mai peste tot in lume. Eu o sa mizez pe Juventus. Cristiano e un fotbalist care vrea mereu trofee, iar un esec azi ar fi foarte dureros. Nu o vad pe Lazio sa-i tina azi piept lui Juve.

cota2.ro

FCSB - Universitatea Craiova

Avem derby si in Liga 1 acolo unde FCSB o intalneste pe Universitatea Craiova pe Arena Nationala. FCSB merge excelent sub comanda lui Vintila, in timp ce Craiova are defecte si defecte in toate compartimentele. S-a marcat mereu minim 2 goluri intre cele 2 echipe atunci cand meciurile s-au jucat pe terenul ros-albastrilor. In ultimele 2 intalniri de pe Arena Nationala s-au marcat 10 goluri, cate 5 in fiecare meci, rezultatele fiind de fiecare data 3-2 pentru FCSB. Ma astept si astazi la multe goluri deoarece ambele formatii au jucatori de atac foarte buni si defensive nesigure, in special cei de la Craiova care au ”cules” goluri in foarte multe meciuri. Cota pentru minim 2 goluri marcate e una excelenta si se pliaza perfect la Proiectul Piramida pentru Pasul 6.

Tottenham Hotspur - Chelsea FC

Daca am inceput cu un meci tare, am continuat cu inca unul, e normal sa incheiem cu inca un meci foarte atractiv. De data aceasta mergem in Anglia, acolo unde Tottenham primeste vizita celor de la Chelsea. O sa fie interesant duelul dintre Mourinho si Lampard insa problema celor de la Chelsea e ca nu au putut face transferuri in trecut si au mizat mult pe tineri, care de altfel au confirmat. Ma astept ca Chelsea sa arate foarte bine dupa pauza competitionala. Mourinho are rezultate cu Tottenham si marcheaza mult mai ales pe teren propriu. Ma astept ca acestia sa ”strapunga” cel putin o data plasa portii lui Kepa. Statisticile ne indica faptul ca Chelsea a primit gol in fiecare meci din deplasare din acest sezon. Ei bine, asta cred ca o sa se intample si azi. Nu cred ca Chelsea o sa reziste in fata lui Kane, Son, Alli, Lucas sau Eriksen.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Juventus Torino vs SS Lazio Roma
Pronostic:
Juventus Torino castiga trofeul
Cota
1.57
FCSB vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.40
Tottenham Hotspur vs Chelsea FC
Pronostic:
Tottenham Hotspur marcheaza
Cota
1.20
Cota finala: 2.64
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro