Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 15.83

BETANO

Facem o bomba inainte de sarbatori, aveti la Predicator la Unibet sansa sa luati 250.000 lei la concursul din aceasta noapte din NBA. Nu vreau sa va incurajez sau descurajez vis-a-vis la selectiile voastre, eu imi spun doar punctul meu de vedere la cateva meciuri mai echilibrate.


cota2.ro

Cavs cu Atlanta e meci de over insa oaspetii daca se vor impune probabil o vor face datorita aruncarilor de 3 puncte, putin probabil in opinia mea.


Grizzlies au sanse sa bata o echipa a celor de la spurs aflata in deruta, Popovich nu e reusit in acest an sa faca o atmosfera buna la echipa si desi e liniste rezultatele intarzie sa apara.


Minnesota cred ca poate intrerupe seria de 10 esecuri la rand in deplasarea de la Golden State, chiar si fara aportul lui Towns.


Bun, astea par a fi meciurile de 50-50 pentru la noapte, in schimb vad o victorie a celor de la New York in fata vrajitorilor din capitala. Washington are multi absenti si mai nou si I. Thomas a primit o suspendare de doua jocuri. Ma astept ca pana la startul meciului sa scada cota sub 1.5 chiar.


Heat are meci infernal cu Jazz insa la ce au aratat in acest sezon ma astept sa domine jocul si sa castige si in aceasta seara impotriva unui adversar dificil totusi.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cavs vs Atlanta
Pronostic:
1
Cota
1.90
Grizzlies vs Spurs
Pronostic:
1
Cota
2.00
Golden State vs Minnesota
Pronostic:
2
Cota
1.67
Knicks vs Wizards
Pronostic:
1
Cota
1.63
Miami vs Jazz
Pronostic:
1
Cota
1.53
Cota finala: 15.83
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro