Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Prieteni, oferta în aceste zile devine tot mai restrânsă. Am găsit două evenimente pe care să mizăm, la o cotă finală de 2.00.


cota2.ro

Cupa Iranului programează astăzi trei dueluri din sferturile de finală, iar a doua clasată din prima ligă, Persepolis, se deplasează la Shahrdari Mahshahr, formație care a retrogradat din divizia secundă la finalul sezonului trecut. Shahrdari nu poate opune rezistență astăzi, diferența de valoare e destul de mare în favoarea lui Persepolis, indiferent de ce echipă ar alinia.


Liderul campionatului de volei din Rusia, Lokomotiv Novosibirsk, se deplasează azi la Krasnoyarsk, locul 11. Deși diferența de valoare e destul de mare, disputele de până acum au fost echilibrate, însă acest aspect e prezent constant în întrecerea din Rusia. Deși oaspeții au pierdut doar nouă seturi în acest sezon, astăzi vom miza ușor împotriva lor. Novosibirsk vine după o deplasare lungă în CEV Cup, la Chaumont, acolo unde au pierdut 3-0, dar au câștigat setul de aur (de la Chaumont la Krasnoyarsk sunt 6900 de kilometri!). Oboseala acumulată pe drumuri ne face să credem că gazdele pot lua cel puțin un set astăzi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Shahrdari Mahshahr vs Persepolis
Pronostic:
2
Cota
1.38
Krasnoyarsk vs Novosibirsk
Pronostic:
Krasnoyarsk +2.5 seturi
Cota
1.45
Cota finala: 2.00
Profit: 7.00
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro