Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.68

BETANO

Barnsley FC - West Brom

Liderul din Championship se deplaseaza pe terenul antepenultimei clasate, Barnsley, iar obiectivul principal este victoria si implicit obtinerea celor 3 puncte. Gazdele au inceput sa lege rezultatele insa consider ca diferenta dintre cele 2 formatii este destul de mare. West Brom are doar o singura infrangere si imi e foarte greu sa cred ca astazi ar ”obtine” inca una. In startul sezonului, cele 2 echipe au remizat spectaculos, scor 2-2. Ma astept la un meci bun si astazi in care gazdele vor dori sa obtina multe, iar oaspetii sa-i taxeze deoarece au mai multa calitate. Pentru oaspeti, pericolul vine din partea lui Woodrow si Chaplin insa fundasii oaspetilor ma astept sa-si faca bine treaba. Cu Phillips, Austin, Robson-Kanu, Pereira, Diangana sau Ajayi in forma, Barnley nu cred ca are vreo sansa.

cota2.ro

Leicester - Liverpool FC

Klopp si echipa au revenit pe taram englezesc dupa participarea la Mondialul Cluburilor pe care l-au si castigat in fata celor de la Flamengo. Leicester pare sa fie din nou o revelatie insa le-am vazut limitele in meciul cu Manchester City atunci cand au pierdut cu 3-1. In meciul cu ”cetatenii”, Leicester nu a aratat rau ci extrem de rau. A fost dominata autoritar la toate capitolele, iar Brendan Rodgers cu siguranta trebuie sa schimbe ceva. Intrebarea este ce ar putea sa schimbe. Livepool are o echipa foarte buna si chiar daca nu poate conta pe serviciile lui Matip, Lovren, Fabinho sau Oxlade-Chamberlain, ma astept ca Jurgen Klopp sa alinieze cel mai bun 11. Mane-Firmino-Salah e trio-ul care o sa le faca viata grea lui Evans si Soyuncu. Eu cred ca Liverpool o sa obtina maxim de la acest meci.

Peterborough - Doncaster

Peterborough trage la promovarea in Championship, iar Doncaster nu pare o echipa foarte tare in a o incetini sa ajunga cat mai sus in clasament. In cele 7 meciuri jucate in deplasare, Doncaster are o bila alba si una neagra. O bila alba pentru faptul ca au primit doar 8 goluri si una neagra pentru ca au marcat doar de 10 ori. Ok, media nu e rea insa daca ne raportam la media celor de la Peterborough, e destul de slab. Gazdele au cel mai bun atac din campionat si cel mai bun atac de pe teren propriu cu o medie de peste 2.5 goluri marcate/meci. Ma astept ca gazdele sa atace foarte mult in aceasta partida si sa strapunga plasa celor de la Doncaster de cel putin 2 ori. Nu cred ca Peterborough poate pierde toate punctele in aceasta partida.

Southend - MK Dons

Southend si MK Dons sunt 2 dintre cele mai ”penale” echipe din League 1. Oaspetii au 33 de goluri primite in 21 de partide si se afla pe locul 21 di 24, iar Southend are cea mai slaba defensiva din campionat cu, atentie, 62 de goluri primite in cele 22 de etape scurse pana in acest moment si se afla pe locul 22 in campionat. In 90% din meciurile celor de la Southend am avut cel putin 2 goluri. Defensivele ambelor formatii sunt ”catastrofa” si ma astept sa avem parte de multe goluri, ambele formatii dorind sa se afirme si sa obtina cat mai multe puncte pentru a evita retrogradarea, iar aceste ”derby-uri” cu contra-candidatele la esecuri sunt foarte importante. Ma astept ca ambele formatii sa marcheaze in aceasta partida.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barnsley FC vs West Brom
Pronostic:
X2
Cota
1.27
Leicester vs Liverpool FC
Pronostic:
X2
Cota
1.36
Peterborough vs Doncaster
Pronostic:
1X
Cota
1.25
Southend vs MK Dons
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.24
Cota finala: 2.68
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro