Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.21

Superbet

Tottenham vs Brighton


cota2.ro

Murinho are de pregatit mai bine cartile, dupa ce a cedat fara drept de replica in fata lui Chelsea. Putem da vine pe evolutia excelenta a lui Willian care a marcat cele 2 goluri inca din prima repriza sau pe lipsa de inspiratie a jucatorilor lui Tottenham.


Ca si aparitii noi, in locul lui Son va fi introdus Ryan Sessegnon, ramanand accidendati Lloris, Lamela si Ben Davies.


Brighton si-a obtinut victoriile mai mult pe teren propriu, astfel ca si in meciul tur contra lui Tottenham a marcat de 3 ori, obtinand si cele 3 puncte. Brighton are doar o singura victorie in ultimele 8 deplasari si s-ar putea sa continue in aceeasi maniera pentru ca Murinho va trebui sa pregateasca foarte bine meciul pentru a incheia cu bine anul, mai ales ca o victorie o poate trimite pe locul 5.


Man Utd. vs Newcastle


Watford s-a impus in fata diavolilor dupa gata uriasa facuta de De Gea dupa un banala faza, iar de daa asta trebuie sa vedem o alta fata a acesta, mai ales ca pe teren propriu acestia promit multe.

Aici putem vorbi de cativa jucatori importanti care sunt indisponibili pentru echipa oaspete, dar si de faptul ca in cele 9 deplasari au incasa numai putin de 17 goluri, fiind a 3-a echipa in topul celor mai slabe aparari in jocurile de pe teren strain.

Ne putem astepta din partea gazdelor la un meci foarte bine pregatit, mai ales ca terenul propriu a insemnat un atu puternic in acest sezon.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tottenham vs Brighton
Pronostic:
1 solist
Cota
1.58
Man Utd. vs Newcastle
Pronostic:
1 solist
Cota
1.40
Cota finala: 2.21
Profit: 1.21
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro