Ponturi Pariuri Fotbal Wolverhampton vs Manchester City

PUBLICWIN

Prieteni, etapa de Boxing Day se încheie în Premier League cu un meci foarte interesant: duelul dintre două dintre echipele care reprezintă Albionul în Europa o găsește pe City într-o serie de nouă over 2,5 consecutive în Premier League.

Forța ofensivă a „cetățenilor” e indubitabilă și e scoasă în relief de o statistică aparte: minimum două goluri marcate în 16 dintre ultimele 19 meciuri în Anglia.

cota2.ro

Wolves punctează cu doar o înfrângere în ultimele 13 meciuri de Premier League, un joc ofensiv bun pe teren propriu, dar și cu o serie de trei meciuri la rând cu over 2,5 goluri.

PUBLICWIN îți dublează prima depunere până la 1000 de LEI!

Deschide cont AICI și profită de banii casei!

Trrupa lui Nuno Espirito Santo are un bilanț foarte bun în fața echipelor din TOP SIX, iar faptul că Manchester City a scăpat fără gol primit într-un singur meci din ultimele 13 disputate, mă face să cred că gazdele au puterea de a puncta minim odată în această partidă, mai ales că au în atac un pericol iminent în persoana lui Raul Jimenez. Mexicanul a fost implicat până acum în 46% din golurile echipei cu 5 assisturi și 7 reușite personale. Doar 3 înfrângeri are Wolverhampton în cele 18 etape scurse, cu 1 mai puțin decât Manchester City.

În același timp, Kevin de Bruyne este într-o formă de zile mari și a fost deja implicat în 32% din golurile echipei cu 10 assisturi și 6 reușite personale. Sunt șanse mari ca belgianul să livreze și astăzi ceva.

INTRĂ AICI în grupul FREE de Telegram unde postez bilete LIVE și Chanllenge ALL-IN

Chiar dacă 5 din ultimele 6 partide dintre cele două adversare de astăzi au produs maxim 2 goluri, cifrele recente îmi dau senzația că meciul acesta poate ieși din acest tipar și voi miza pe linia de OVER 3 goluri în regim asiatic la cota de 1.90 disponibilă în oferta PublicWin. Pentru cei care nu știu, dacă se înscriu fix 3 goluri, primim cota 1.00


Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Wolverhampton vs Manchester City
Pronostic:
Over 3 goluri asiatic
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro