Ponturi Pariuri Fotbal Watford vs Aston Villa

BETANO

Prieteni, pentru sâmbătă voi încerca o cotă de 2.37 la meciul zilei și sunt convins că alegerea mea o să vă surprindă puțin, însă cifrele sunt de partea noastră.

Watford a avut o primă parte de sezon de coșmar, dar odată cu apariția primei victorii pe propriul teren, chiar în fața lui Manchester United, a urmat cel de-al doilea meci consecutiv fără înfrângere la Sheffield.

cota2.ro

Aston Villa a reușit să puna capăt unei perioade de secetă în care a bifat 4 eșecuri la rând și s-a impus cu 1-0 în fața lui Norwich pe Villa Park. De altfel, Norwich este și singura echipă de care a dispus Villa în deplasare în acest sezon, în celelate 8 deplasări reușind să acumuleze un singur punct.

👉Obține AICI bonusul de 500 de Lei de la Betano și acces GRATIS în grupul Business Tips până la 31 ianuarie 2020!👈

Meciul de azi va avea cu siguranță o miză uriașă pentru ambele echipe în lupta pentru evitarea retrogradării, iar eu cred că balanța se va înclina ușor în favoarea gazdelor, care trec prin momente mult mai bune și se află pe o pantă ascendentă a formei de moment.

Vă propun să aruncăm o privire pe niște date statistice destul de importante:

  • deși a pierdut 7 din cele 9 deplasări ale sezonului, Aston Villa a marcat în 6 dintre acestea, iar în ultimele 5 a încasat minim 2 goluri
  • 7 din cele 9 deplasări ale lui Aston Villa au produs minim 3 goluri
  • S-au marcat maxim 2 goluri în ultimele 5 meciuri ale lui Watford din Premier League

Parcă ultimul bullet nu ne încurajează să ne orientăm către over, dar haideți să vă spun ceva foarte important. Nu știu câți dintre voi studiază fenomenul xG (expected goals), v-am mai povestit eu despre el...toate marile cluburi se bazează din ce în ce mai mult pe acești coeficienți și aici vă voi da niște exemple foarte concludente:

  • Aston Villa are un coeficient de12.32 xG în deplasările acestui sezon și a marcat 12 goluri, în timp ce xG-ul pentru goluri primite în deplasare este 19.75 și au încasat 19. Așadar, cifrele corespund realității.
  • De cealaltă parte, Watford are un xG de 14.49 goluri marcate la meciurile de pe propriul teren în acest sezon și a marcat doar 6! Coeficientul xG pentru golurile primite acasă este 20.39, iar Watford a încasat 13, dci meciurile lui Watford au ocazii multe, dar până acum a existat un procent foarte mare de șanse irosite. Așteptați-vă ca lucrurile să intre pe traiectoria normală indicată de cifre.

Bun, acestea fiind spuse, eu voi miza la cota 2.37 pe 1X & Peste 2.5 goluri în acest meci, cu mențiunea că e cea mai bună cotă de pe piață, un mic Value-Bet! Ca și comparație:


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Watford vs Aston Villa
Pronostic:
1X & Peste 2.5 goluri
Cota
2.37
Cota finala: 2.37
Profit: 9.59
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro