Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.70

BETANO

Norwich City - Tottenham Hotspur

Norwich si Tottenham sunt asteptate sa ofere spectacol in aceasta seara. In meciurile de ”acasa” a celor de la Norwich s-au inregistrat mereu minim 2 goluri in meci, iar acest lucru il regasim si la meciurile din ”deplasare” a celor de la Tottenham. Norwich a primit mereu gol in meciurile de pe propriul teren, iar Tottenham a incasat mereu gol in meciurile jucate in ”deplasare” ceea ce ne da de gandit pentru o varianta ”GG” cotata destul de bine. In ultimele 8 directe din campionat am avut cel putin un gol marcat, iar in 7 din ultimele 8 am avut cel putin 2 goluri marcate. Ma astept la reusite in acest meci si cred ca sunt sanse mari sa vedem cel putin 2.

cota2.ro

West Ham - Leicester

Leicester vine dupa esecul clar cu Livepool si ma astept sa traga tare pentru 3 puncte. West Ham a pierdut dramatic cu Palace dupa ce a deschis scorul in debutul reprizei secunde, insa Ayew a adus victoria pentru Palace in minutul 90. In toate meciurile de pe teren propriu ale celor de la West Ham s-au inregistrat cel putin 2 goluri marcate, iar in 89% din meciurile celor de la Leicester in deplasare am avut cel putin 2 schimbari ale tabelei. E o statistica interesanta care deasemenea ne pune pe ganduri pentru un ”GG”, insa pentru Piramida o sa joc simplu la acest meci.

Burnley FC - Manchester United

In duelurile directe, Manchester United a fost mai buna fiind neinvinsa in ultimele 7 meciuri si marcand in 6 dintre acestea, un singur meci terminandu-se 0-0. Burnley a pierdut de Boxing Day pe terenul celor de la Eveton, in timp ce Manchester United s-a distrat cu Newcastle, scor 4-1. Oaspetii au un moral foarte bun dupa aceasta victorie la scor si cu o victorie se apropie foarte mult de ”TOP FOUR”. Burnley e o echipa nesigura uneori si chiar daca a facut meciuri bune pe propriul teren, ma astept ca astazi sa incaseze cel putin un gol.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Norwich City vs Tottenham Hotspur
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.20
West Ham vs Leicester
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.20
Burnley FC vs Manchester United
Pronostic:
Manchester United marcheaza
Cota
1.18
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro