Ponturi Pariuri Handbal Grecia vs Finlanda

BETANO

Preliminariile CM 2022 aduc astăzi față în față selecționatele Greciei și Finlandei. Cele două se află în luptă directă pentru locul la baraj, astfel că și așteptările sunt destul de mari.


cota2.ro

Grecii sunt lideri, cu două victorii din tot atâtea meciuri, dar aici este inclusă și Cipru, formație care nu poate încurca pe niciuna dintre celelalte din grupă, Israel sau Finlanda. Grecii au totuși o echipă în creștere, iar acasă sunt o nucă extrem de tare, cu victorie în fața Macedoniei de Nord sau remiză cu Islanda. E clar că handbalul elen este în creștere, Olympiakos și AEK Atena au început să scoată capul în Europa, iar prima chiar a eliminat pe Timișoara.


Finlanda a progresat și ea enorm în ultima vreme, atât la nivel de club, cât și la nivel de națională. Totuși, rezultatele lasă de dorit, nordicii n-au învins nicio echipă de top, deși au pus probleme în destul meciuri. Sunt însă jucători de calitate, cu experiență în cupele europene, unii dintre ei evoluând în Liga Campionilor în ultimele două sezoane la Cocks.


N-ar trebui să fie un meci atât de dezechilibrat astăzi între cele două formații, mai ales că orice gol poate fi decisiv în economia calificării. Avem două echipe cu stiluri total diferite de joc, grecii vor miza în special pe defensivă, în timp ce Finlanda preferă atacurile rapide. Rămâne de văzut cum Grecia va anihila jocul în viteză al oaspeților, dar în orice situație disputa va fi echilibrată.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Grecia vs Finlanda
Pronostic:
Finlanda +3.5
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro