Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.02

Superbet

Liverpool vs Sheffield


cota2.ro

Klopp e intreabat mereu in conferintele de presa cat va tine seria pozitiva a cormoranilor care au poarta intacta de 4 meciuri consecutive in Premier League. Problemele de lot continua pentru cormorani care vor avea cel putin 8 jucatori indisponibili, cei mai importanti fiind: Lovren, Fabinho, Shaqiri, Matip și Oxlade.


Sheffield va avea un meci foarte greu impotriva echipei lui Klopp, care va fi in atac cu Salah, Mane, Firmino.



Derby vs Barnsley

Derby are mari probleme de lot, care a reusit cu un jucator in minus sa obtina o victorie importanta in fata lui Charlton.


Barnsley este intr-o situatie fragila in actuala editie de Championship, fiind a 3-a echipa cu apararea cea mai slaba din liga (47 de goluri incasate), majoritatea din ele fiind primite in jocurile de acasa.

Derby cu problemele de lot ar trebui sa trateze meciul mult mai circumspect si sa profite de forma negativa a oaspetilor.


Swansea - Charlton


Nici cu un om in plus, oaspetii nu au putut obtine cel putin 1 punct din meciul contra lui Derby. Cu o victorie, Swansea prinde pozitia 6, loc de playoff, putand sa profite de forma slaba si de lipsa unor jucatori importanti din lotul lui Charlton.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Sheffield
Pronostic:
NGG 4+
Cota
1.20
Derby vs Barnsley
Pronostic:
0-3
Cota
1.40
Swansea vs Charlton
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.20
Cota finala: 2.02
Profit: 3.06
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro