Ponturi Pariuri Fotbal Rochdale vs Newcastle

Superbet

Am mizat în prima zi din 2020 pe înfrângerea lui Rochdale la Accrington, dar se pare că elevii lui Brian Barry-Murphy au reușit să pună capăt unui șir de 3 înfrângeri consecutive chiar pe terenul uneia dintre cele mai în formă echipe din divizie. Un aport important l-a avut și revenirea după accidentare a golgetterului Ian Henderson.

În FA CUP, Rochdale va primi vizita unei formații de Premier League, dar șansele sunt destul de bune pentru outsider dacă luăm în calcul niște aspecte importante.

cota2.ro

Newcastle a pierdut 7 din ultimele 10 deplasări din toate competițiile în acest sezon, dar ceea ce îmi dă speranțe și mai mari pentru un pariu câștigător este faptul că Newcastle are 11 absenți confirmați pentru această partidă!

INTRĂ AICI în grupul FREE de Telegram unde postez bilete LIVE și Chanllenge ALL-IN

În înfrângerea de pe 1 ianuarie cu Leicester, Steve Bruce a fost nevoit să facă 3 schimbări în prima repriză din cauza accidentărilor, iar din minutul 50 Newcastle a evoluat în 10 oameni după accidentarea lui Fabian Schar (schimbările fiind epuizate).

Rochdale are o șansă bună să avanseze în turul următor și să nu uităm că în Cupa Ligii a reușit să împingă meciul cu Manchester United în prelungiri.

În condițiile date, eu consider că merită să investesc 5/10 pe o cotă de 3+!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rochdale vs Newcastle
Pronostic:
1X & GG
Cota
3.17
Cota finala: 3.17
Profit: 10.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro