Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.83

BETANO

RCD Espanyol Barcelona - Barcelona FC

”Derby-ul Cataloniei” pare cel mai dezechilibrat dupa foarte multi ani. Espanyol merge foarte rau in campionat ocupand in acest moment ultima pozitie, iar la polul opus aflandu-se FC Barcelona care ocupa prima pozitie si care o sa atace astazi cu tripleta de foc: Messi-Suarez-Griemann. Ma astept la un meci in care favoritii sa controleze jocul, iar Espanyol sa incerce sa surprinda poate pe contraatac. Nu cred ca oaspetii vor pierde astazi cele 3 puncte.

cota2.ro

Atletico Madrid - UD Levante

Atletico Madrid nu are un meci foarte usor deoarece Levante chiar stie sa obtina rezultate. Pe Wanda Metropolitano nu e usor pentru nimeni si asta o stiu si marile echipe ale Europei. Atletico are o echipa bune, o echipa mai ofensiva ca de obicei si ma astept sa faca un meci bun astazi. Cu Felix si Morata in atac, Atletico poate obtine maxim astazi daca si ”motoarele” de la mijloc vor tura tare astazi. Levante cu siguranta o sa se multumeasca si cu un punct insa echipa lui Simeone cu siguranta si le doreste pe toate.

CF Getafe - Real Madrid

Avem inca un ”derby” astazi, chiar daca un ”derby” intre un cartier al Madridului si echipa Madridului ca sa zic asa. Real Madrid a aratat bine in ultimul timp si chiar daca au obtinut doar un egal cu Bilbao, au aratat adevarata fata in ”El Clasico” cand, chiar au fost mai buni decat catalanii. Zidane are probleme in a alcatui defensiva si din cate am inteles, Varane si Militao vor forma cuplul de fundasi centrali. Cu Bale si Benzema in atac, cred ca oaspetii vor marca azi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
RCD Espanyol Barcelona vs Barcelona FC
Pronostic:
Barcelona FC castiga minim o repriza
Cota
1.25
Atletico Madrid vs UD Levante
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.22
CF Getafe vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid marcheaza
Cota
1.20
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro