Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.73

BETANO

Macedonia de Nord - Ucraina

Campionatul European de Handbal propune astazi cateva dueluri interesante, iar aceasta ar fi una dintre ele. Macedonia are multi jucatori cu experienta in lot care joaca la echipe importante de pe continent. Ucraina mi se pare o echipa destul de slaba, chiar daca are cativa jucatori care ”fac cu ochiul” spre o cariera importanta. Consider ca diferenta dintre cele doua formatii e destul de evidenta si nu cre ca ucrainienii pot face surpriza in aceasta partida.

cota2.ro

Franța - Portugalia

Franta are o echipa senzationala si e o forta la acest Campionat European. Cele 2 s-au intalnit si in calificari si Portugalia chiar a reusit un succes important in fata echipei din ”hexagon”. Totusi, cred ca ”lusitanii” nu vor reusi sa produca surpriza in aceasta partida si cred ca francezii vor marca mult. Remili, Mem, Karabatic, Richardson, Fabregas, Abalo, Porte si Guigou sunt printre nominalizatii a marcarii golurilor pentru Franta in aceasta partida.

Cehia - Austria

Austria este una dintre gazdele acestui Campionat European alaturi de Norvegia si Suedia. Meciul dintre cele 2 formatii se va juca pe arena Wiener Stadthalle din Vienna. Austria este cotata ca favorita insa nu cred ca o sa castige lejer aceasta partida. In ultimele 5 amicale dintre cele 2, Cehia s-a impus de fiecare data si a marcat mereu cel putin 26 de goluri. Ba mai mult, in ultimul duel direct, acestia au marcat de 35 de ori. Ma astept ca si in acest meci cehii sa marcheze ceva goluri chiar daca adversara de azi joaca in fata propriilor fani.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Macedonia de Nord vs Ucraina
Pronostic:
1X
Cota
1.20
Franța vs Portugalia
Pronostic:
Franța marcheaza peste 30.5 goluri
Cota
1.55
Cehia vs Austria
Pronostic:
Cehia marcheaza peste 24.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.73
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro