Ponturi Pariuri Handbal Islanda vs Ungaria

Superbet

Băieți, nu știu ce faceți voi azi, dar eu voi încerca să ciupesc cu un 2/10 o cotă mare, cu șanse de reușită destul de limitate, dar asta nu înseamnă că pronosticul meu este imposibil.

Pe scurt, este vorba de meciul din cadrul Campionatului European de Handbal Masculin dintre Islanda și Ungaria din cadrul grupei E, care va decide cea de-a doua echipă care merge mai departe.

cota2.ro

Ungurii au avut un parcurs neașteptat de bun până acum, învingând Rusia la limită și remizând cu Danemarca într-un meci pe care l-au condus în permanență. Au 3 puncte în momentul de față și sunt pe locul 2 iar dacă înving astăzi merg în main round de pe primul loc cu 2 puncte.

Islanda este liderul grupei și se califică indiferent de rezultat, dar dacă o ia în freză azi de la unguri va fi dezavantajată în main round, unde se iau în calcul doar punctele obținute în fața echipelor calificate. Teoretic, ar trebui să tragă tare să bată și să lase Ungaria acasă, pentru că astfel ar merge în main round cu 2 puncte obținute după victoria în fața Danemarcei.

Danemarca are un singur punct, egalul cu ungurii, iar în meciul de azi cu Rusia se pune doar problema diferenței de scor cu care va câștiga. Deci...teoretic...va termina grupa cu 3 puncte și va sta la mâna Islandei. Dacă Islanda câștigă azi, Ungaria termină pe 3 și Danemarca va merge în main round cu 0 puncte.

Ca și concluzie (sper că ați înțeles calculele), meciul dintre Islanda și Ungaria este cel care va decide echipele calificate din grupă, iar un rezultat de egalitate între cele două formații le-ar mulțumi pe ambele, pentru că s-ar califica braț la braț în main round.

Acum, ideea este că și alții s-au gândit probabil la acest scenariu și au început să ciupească din cota pe X final, care a scăzut acum astfel:

În concluzie, eu aleg să încerc egalul la cea mai mare cotă disponibilă în România, la valoarea 9.50 oferită de SUPERBET

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Islanda vs Ungaria
Pronostic:
X
Cota
9.50
Cota finala: 9.50
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro