Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.86

BETANO

Real Madrid - FC Sevilla

”Derby” foarte interesant in aceasta dupa-amiaza pe Santiago Bernabeu. Real Madrid si Sevilla se intalnesc si ne promit o partida cu totul speciala. In 22 din ultimele 25 de partide directe jucate in campionat am avut cel putin 2 goluri marcate. Real Madrid vine dupa succesul din SuperCupa Spaniei si va fi intampinata in aplauze in acest duel. Sevilla e o nuca tare in acest sezon si poate specula problemele gazdelor. O sa merg pe goluri in acest duel si cred ca e cea mai buna varianta.

cota2.ro

Manchester City - Crystal Palace

Manchester City de semne de viata, mai ales dupa ultimul succes din campionat, 6-1 pe Villa Park. Crystal Palace joaca destul de bine, mai ales pe teren propriu unde am vazut-o in meciul cu Arsenal si chiar am ramas surprins. Palace e jalnica in prima repriza unde City forteaza mult. Nu ar fi exclus sa vedem un 2-0 la pauza pentru ”cetateni”. Palace are peste 80% din goluri marcate in partea secunda insa in fata unui astfel de adversar e dificil sa marchezi.

FC Augsburg - Borussia Dortmund

Se reia Bundesliga prieteni, iar Dortmund merge pe terenul unei echipe care i-a pus mereu probleme, Augsburg. Erling Haaland e noutatea oaspetilor si abia astept sa-l vad la treaba. Reus, Paco si Hazard sunt apti de joc si ma astept la un meci frumos intre cele 2 echipe. In ultimele 13 meciuri directe din campionat am avut gol marcat in fiecare meci, iar in 12 din aceste 13 meciuri am avut cel putin 2 goluri marcate. Ma astept ca si in aceasta dupa-amiaza cele 2 echipe sa puna probleme, mai ales ca in 11 din cele 13 dueluri am avut gol in ambele porti.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs FC Sevilla
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.22
Manchester City vs Crystal Palace
Pronostic:
Manchester City -1 HE
Cota
1.30
FC Augsburg vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.17
Cota finala: 1.86
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro