Ponturi Pariuri Tenis Kristyna Pliskova vs Heather Watson

BETFAIR EXCHANGE

Prieteni, meciul zilei din tenis vine de la Australian Open feminin și consider că avem o cotă bună pentru victoria lui Heather Watson în fața Kristinei Pliskova.

Americanca are 6 victorii din 8 meciuri în 2020 și a ajuns până în sfemifinalele turneului de la Hobart, unde a fost eliminată greu, după un meci de peste 2 ore, de către câștigătoarea competiției, Elena Rybakina. În acest interval de 8 meciuri, Heather a reușit victorii cu jucătoare decente, precum Elise Mertens sau Fiona Ferro (de 2 ori).

cota2.ro

INTRĂ AICI în grupul FREE de Telegram unde postez bilete LIVE și Chanllenge ALL-IN

Tot Rybakina a fost cea care a oprit-o și pe Kristina Pliskova în semifinalele turneului de la Shenzen, după care jucătoarea din Cehia a mers la Hobart de unde a fost eliminată în optimi de Lizette Cabrera, jucătoare aflată pe locul 121 WTA.

Cota de deschidere pe victoria lui Heather Watson a fost 2.20 după tragerea la sorți, urcând până la 2.25 la scurt timp, urmând apoi o cădere continuă, indicând clar direcția în care se îndreaptă volumul de bani!

Cea mai bună cotă disponibilă pe piață poate fi găsită în cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, BETFAIR EXCHANGE, unde până la ora 9:30 s-au tranzacționat puțin peste 10.000 de Euro

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Kristyna Pliskova vs Heather Watson
Pronostic:
2
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: 9.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro