Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Southampton

BETFAIR EXCHANGE

Crystal Palace primește vizita lui Southampton în etapa cu numărul 24 din Premier League, iar cele 3 deplasări consecutive câștigate de „sfinți” fac posibil un echilibru aproape perfect în cotele pe 1-X-2, cu o ușoară înclinație înspre oaspeți.

Cifrele lui Palace nu impresionează, dar trebuie să luăm în calcul faptul că ambele echipe au marcat în ultimele 5 etape consecutive disputate de Zaha & Co. 4 egaluri consecutive a bifat Palace, ajungând la borna cu numărul 9 în acest sezon, iar PSF X-ul la cotă 1.70 pare o opțiune bună în acest context.

cota2.ro

Totuși, Southampton este o echipă de totul sau nimic, cu doar 4 remize în actualul sezon. Trebuie să remarcăm că defensiva „sfinților” este pe locul 3 în topul celor mai permisive din Premier League, după Norwich și Aston Villa, însă atacul se situează în prima jumătate a clasamentului. Danny Ings este ON-FIRE și a ajuns la 14 reușite în actualul sezon, cu doar 3 mai puțin decât golgetterul la zi al Premier League, Jamie Vardy.

GG-ul a fost bifat în 4 din ultimele 6 etape în care a evoluat Southampton. De asemenea, în 4 din ultimele 6 partide directe disputate în Premier League de cele două formații, ambele au marcat.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, 90% din banii tranzacționați pe piața AMBELE ÎNSCRIU au fost pe selecția DA până la momentul redactării articolului, iar cota 1.97 este foarte tentantă!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Crystal Palace vs Southampton
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro