Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Southampton FC

BETFAIR EXCHANGE

Crystal Palace - Southampton FC

Crystal Palace

cota2.ro

Crystal Palace ocupa locul 9 in Premier League dupa 23 de etape, insa golaverajul lasa de dorit. Echipa lui Roy Hodgson a marcat in acest sezon de 22 ori si a primit numai putin de 26 de goluri. Crystal Palace vine dupa 5 etape in Premier League fara esec (1 victorie si 4 egaluri): 2-1 cu West Ham, 1-1 cu Southampton, 1-1 cu Norwich, 1-1 cu Arsenal si 2-2 cu Manchester City. E destul de clar ca gazdele sunt o echipa care exceleaza foarte mult in repriza secunda. Din cele 22 de goluri marcate, 17 au fost reusite in a doua parte, iar Crystal Palace e renumita pentru multe reveniri. In ultimele 2 etape a fost condusa de Arsenal si Manchester City insa a reusit sa revina dupa pauza si sa obtina cate 1 punct in fiecare partida.

Southampton FC

”Sfintii” ocupa 13 in Premier League dupa acelasi numar de etape, la doar 2 puncte de adversarul de astazi. Southampton are un golaveraj negativ cu 29 de goluri marcate si 42 primite, iar in acest sezon au inregistrat un esec catastrofal pentru ei, 0-9 in fata celor de la Leicester. In ultimele 6 partide, acestia au bifat 1 egal, 1 infrangere si 4 victorii, iar in fiecare meci au reusit sa marcheze. Dupa acel dezastru cu Leicester, echipa pare sa se fi trezit putin la realitate. In ultimul meci de campionat insa, au condus cu 2-0 la pauza in fata celor de la Wolverhampton si cu tot cu aportul propriilor fani au cedat la final cu 2-3 ceea ce arata ca repriza a doua e una de cosmar pentru acestia.

In meciul tur, jucat pe 28 Decembrie 2019, cele 2 echipe si-au impartit punctele dupa un meci in care ”sfintii” au aratat foarte bine. In acel meci Saha deschidea scorul in minutul 16 insa dupa decizia VAR, reusita avea sa fie anulata. Repriza a doua a adus si golurile, iar fundasul celor de la Crystal Palace a ”muscat” primul in minutul 50. Southampton a cautat apoi egalarea, iar golgeterul Danny Ings a adus un punct echipei sale dupa ce a reusit sa egaleze in minutul 74. In ultimele 20 de intalniri directe, Crystal Palace a inregistrat 6 victorii, 2 egaluri si 12 infrangeri si interesant este ca in fiecare meci am avut cel putin un gol, iar 75% din meciuri s-au terminat cu cel putin 2 goluri pe tabela de marcaj. Cei 2 antrenori, Roy Hodgson si Ralph Hasenhuttl s-au intalnit de 2 ori, iar ambele partide s-au terminat la egalitate. Personal, ma astept la un meci cu goluri avand in vedere apararile nesigure ale celor 2 formatii si simplitatea executiilor atacantilor. J. Ayew si D. Ings care sunt si principalii marcatori ale celor 2 echipe din acest sezon. Consider ca pronosticul ”Peste 2 goluri asiatice” se pliaza foarte bine si ne putem si proteja putin. Am incredere in acest pont si propun o miza maxima la aceasta confruntare.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Crystal Palace vs Southampton FC
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro