Ponturi Pariuri Fotbal Juventus Torino vs AS Roma

BETFAIR SPORTSBOOK

Juventus Torino - AS Roma

Juventus e cea mai titrata echipa din Italia si in fiecare sezon are ca obiectiv castigarea tuturor competitiilor in care este ”ancorata”. AS Roma e deasemenea o echipa foarte importanta in Serie A si nu numai si in ultimul meci direct chiar a pus mari probleme campioanei. Aseara am aflat prima semifinalista, Napoli, care a trecut la limita de Lazio dupa un meci crancen, cu 2 cartonase rosii aratate in primele 45 de minute de arbitrul partidei. Echipa care se califica in aceasta seara va da piept in semifinale cu castigatoarea dintre Torino si AC Milan. Personal, abia astept sa vad un duel Zlatan Ibrahimovic - Cristiano Ronaldo.

cota2.ro

In aceste dueluri dintre Juventus si AS Roma am observat ca terenul propriu si aportul fanilor conteaza enorm. In meciul de acum 10 zile jucat pe Stadio Olimpico, romanii au dominat partida, chiar daca am fost infranti. In ultimul meci dintre cele 2 echipe care s-a jucat pe terenul ”Batranei Doamne”, statisticile au fost net favorabile gazdelor care au avut initiativa. Si apropo de acest ultim duel de pe Allianz Stadium, Cristiano Ronaldo a fost cel mai activ jucator de pe teren. Portughezul e un profesionist si isi face exemplar treaba, iar in acel duel jucat acum un an, aproximativ, a sutat de numai putin 10 ori pe poarta si spre poarta aparata la acel moment de Olsen. Ronaldo e foarte activ la fiecare meci si mereu isi cauta pozitii de finalizare. La loviturile libere el este principalul executant, iar la fazele fixe este principalul pericol deoarece are o detenta absolut impresionanta.

La Betfair Sportsbook (de data aceasta) am gasit o cota nemaipomenita pentru simplul fapt ca Ronaldo sa finalizeze cu sut minim 5 actiuni. Eu cred ca putem avea acest deznodamant diseara, mai ales daca Roma o sa puna probleme pe fazele ofensive, iar defensiva o sa ramana descoperita pe contraatac in cazul in care oaspetii vor fi nevoiti sa iasa la joc.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus Torino vs AS Roma
Pronostic:
Cristiano Ronaldo - 5 sau mai multe suturi (Pe poarta + Spre poarta + In blocaj)
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro