Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

Prieteni, am fost aproape de perfecțiune ieri...dacă înscria și Crystal Palace, prindeam toate pariurile pe care le-am postat.

Astăzi voi juca o dublă formată din două meciuri de fotbal din Marea Britanie. Fulham se deplasează la Charlton. Cu o singură victorie în ultimele 15 etape, Charlton s-a apropiat periculos de zona retrogradării, iar absențele numeroase din lot și-au spus cuvântul în această perioadă. La polul opus, Fulham a câștigat 3 dintre ultimele 4 etape și s-a apropiat la doar 4 puncte de promovarea directă în Premier League. În 8 dintre ultimele 10 directe, Fulham a marcat minim 2 boabe în poarta lui Charlton.

cota2.ro

Proiectul CATENNACIO de pe grupul BUSINESS TIPS produce bani! Obține acces GRATIS AICI doar în această săptămână!

Cea de-a doua partidă pe care voi miza vine din Scoția, acolo unde Glasgow Rangers trage din răsputeri în acest an să împiedice pe rivala Celtic să egaleze recordul de 9 titluri consecutive deținut de echipa antrenată de Steven Gerard. Oaspeții de azi, St. Mirren, nu au reușit să marcheze împotriva lui Rangers în 7 din ultimele 8 partide directe, în timp ce în 5 din ultimele 6 vizite pe Ibrox Park au încasat minim 2 boabe. Voi miza pe victoria lui Rangers cu minim 2 goluri marcate în meci, un pronostic care nu ar trebui să ne dea prea mari emoții.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Charlton vs Fulham
Pronostic:
X2 & peste 1.5 goluri
Cota
1.55
Glasgow Rangers vs St. Mirren
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro