Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Dortmund vs 1. FC Köln

BETFAIR SPORTSBOOK

Borussia Dortmund - 1. FC Köln

Borussia Dortmund ocupa locul 4 in acest moment, cu 33 de puncte acumulate dupa 18 etape si un golaveraj destul de interesant: 46 de goluri marcate si 27 de goluri primite. De partea cealalta, 1. FC Köln se situeaza pe locul 13 cu 20 de puncte acumulate dupa tot atatea etape si un golaveraj negativ: 22 de goluri marcate si 33 incasate. Meciurile din Bundesliga produc mereu foarte multe goluri, iar Borussia vine dupa un succes senzational cu Augsburg unde tanarul talentat norvegian transferat in aceasta iarna de la Salzburg, Erling Haland, a marcat o tripla la debutul sau pentru Borussia Dortmund atunci cand gazdele conduceau cu 3-1. Dupa un asemenea debut fulminant, ma astept ca acesta sa fie titularizat de Favre in ofensiva galben-negrilor.

cota2.ro

Alte statistici despre cele 2 echipe:

  • Borussia Dortmund a marcat mereu pe teren propriu in acest sezon
  • 1. FC Köln a primit gol in fiecare meci din deplasare in acest sezon
  • In ultimele 3 intalniri directe din campionat am avut o medie de peste 4 goluri marcate

De foarte mult timp, forma de moment este calculata prin ”PPG”. Aceasta statistica se refera la media punctelor obtinute de echipa gazda pe teren propriu si media punctelor obtinute de echipa oaspete in deplasare. In acest moment forma celor de la Dortmund este la 2.25/3.00 in timp ce a celor de la 1. FC Köln este la 0.78/3.00. Diferenta este una foarte mare si ma astept ca echipa gazda sa castige acest duel si sa marcheze destul de mult.

Pentru acest meci am mers la Betfair SportsBook, acolo unde am selectat un pariu ”COMBO” format din 3 selectii. Cota este una destul de atractiva si ma astept ca Borussia sa aiba initiativa pe tot parcursul meciului.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Borussia Dortmund vs 1. FC Köln
Pronostic:
Borussia Dortmund peste 1.5 goluri + Borussia Dortmund minim 6 suturi pe poarta + Borussia Dortmund peste 5.5 cornere
Cota
2.13
Cota finala: 2.13
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro