Ponturi Pariuri Fotbal Brescia Calcio vs AC Milan

BETFAIR SPORTSBOOK

Brescia Calcio - AC Milan

AC Milan e in urcare, iar in Serie A se claseaza pe pozitia a 7-a in acest moment, la doar 2 puncte de locurile de cupe europene. Brescia este ante-penultima clasata din campionat si are a 2-a cea mai slaba defensiva, cu 38 de goluri primite in primele 20 de etape. In acest sezon, Brescia a castigat doar 10% din meciurile jucate pe teren propriu ceea ce e foarte slab. Milan nu sta nici ea prea bine, dar totusi 50% din meciurile din deplasare au adus punctaj maxim ceea ce mi se pare decent pentru o echipa care a mers din infrangere in infrangere pana la venirea lui Zlatan. Apropo de Ibrahimovici, acesta pare sa fi adus un suflu motivational echipei care nu a pierdut de la venirea sa. Ceea ce m-a impresionat foarte mult e ca ”diavolul milanez” ataca foarte mult si finalizeaza actiunile. In ultimele 4 meciuri Milanul a avut urmatoarele statistici la ”suturi pe poarta”:

cota2.ro

  • 12 suturi pe poarta cu Sampdoria
  • 4 suturi pe poarta cu Cagliari
  • 8 suturi pe poarta cu SPAL
  • 10 suturi pe poarta cu Udinese

E adevarat ca cele mai putine finalizari le-a avut in meciul din deplasare cu Cagliari, insa echipa chiar juca fotbal si era o nuca extrem de tare. Brescia avand o defensiva jalnica, ma astept ca ”Ibra” si Leao sa-si creeze cu usurinta spatii si actiuni. Brescia o sa evolueze in aceasta seara fara speranta sa numarul 1, Mario Balotelli, acesta fiind suspendat dupa cartonasul rosu incasat stupid, zic eu, in meciul cu Cagliari.

Avand in vedere aceste aspecte, ma astept ca AC Milan sa fie echipa mai buna si ma astept ca acestia sa finalizeze multe faze si sa-i de-a de lucru lui Joronen.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Brescia Calcio vs AC Milan
Pronostic:
AC Milan - minim 6 suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro