Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETFAIR SPORTSBOOK

AS Roma - SS Lazio Roma

”Derby-ul” Romei ne aduce un Lazio intr-o super forma si o AS Roma care pare ca nu se regaseste. Am vazut meciul de cupa al gazdelor in Cupa Italiei cu Juventus si nu au aratat rau in repriza a doua. Lazio ramane o forta si cred ca pot castiga partida insa Roma, cu aportul zecilor de mii de fani pot cred foarte multe probleme. E ”derby” si de fiecare data, in meciurile de acasa inpotriva celor de la Lazio, AS Roma s-a intrecut pe sine.

cota2.ro

SSC Napoli - Juventus Torino

Napoli vine dupa succesul din Cupa Italiei cu Lazio. Un succes absolut surprinzator tinand cont ca napoletanii o ”tineau” din infrangere in infrangere. Juventus e totusi cel mai greu adversar, iar in frunte cu Cristiano Ronaldo, ”Batrana Doamna” e o bestie, dezlantuita de multe ori. Ma astept ca Juve sa aiba initiativa si sa se impuna in acest duel care reprezinta o confruntare foarte tare.

Real Valladolid - Real Madrid

Real Madrid poate urca pe prima pozitie dupa ce Barcelona a pierdut ieri pe Mestalla, cu 0-2 in fata celor de la Valencia. Chiar daca sunt absente importante in ofensiva, Real Madrid are jucatori de valoare care pot rezolva oricand o partida. Ma astept la un duel in care ”los blancos” sa detina controlul si un Valladolid care sa contra-atace in uralele publicului. Nu cred ca o sa avem parte de vreo surpriza azi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
AS Roma vs SS Lazio Roma
Pronostic:
AS Roma - 4 sau mai multe suturi pe poarta
Cota
1.30
SSC Napoli vs Juventus Torino
Pronostic:
Juventus Torino - 4 sau mai multe suturi pe poarta
Cota
1.22
Real Valladolid vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid - 5 sau mai multe suturi pe poarta
Cota
1.30
Cota finala: 2.06
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro