Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

Superbet

Prieteni, astăzi vom miza din nou pe volei. Două din echipele importante ale Europei dispută meciuri în campionat, iar noi considerăm că se vor impune fără prea mari probleme.


cota2.ro

Vakifbank a ratat finala Campionatului Mondial al Cluburilor și are o misiune destul de grea și în Champions League, după ce a pierdut în prima etapă cu Scandicci. În campionat merge însă bine, a cedat doar un meci, 0:3 cu Fener, și a mai pierdut patru seturi în restul de 11 meciuri jucate. Azi întâlnește pe Ankara, o nou-promovată aflată pe locul 8, care luptă pentru un loc în play-off. Diferența de valoare e mare, Vakifbank pregătește returul cu Scandicci, deci probabil va aborda meciul în formulă completă.


Olympiakos și PAOK, două rivale tradiționale din Grecia, se întâlnesc astăzi pentru a patra oară în acest sezon. Oly a câștigat 3:0 în campionat și prima manșă a semifinalelor Cupei, dar cumva PAOK a întors situația în retur, s-a impus 3:0 și mai apoi în setul de aur și a mers în finală. Totuși, Oly nu prea pierde cu PAOK în campionat, a câștigat ultimele 13 meciuri din A1 și doar o dată a avut nevoie de set decisiv.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Vakifbank vs Ankara PPT
Pronostic:
Vakifbank -2.5 seturi
Cota
1.45
Olympiakos vs PAOK
Pronostic:
Olympiakos -1.5 seturi
Cota
1.40
Cota finala: 2.03
Profit: 6.18
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro