Ponturi Pariuri Fotbal Sporting Lisabona vs Maritimo

Superbet

Prieteni, am pornit la drum cu gândul la un nou challenge pe care mi l-au propus unii dintre followeri și l-am acceptat fără ezitare: de la 500 la 5000 de Lei! Foarte mulți au fost cei care au insistat să accept această provocare și sunt convins cele 16 pariuri consecutive ✅✅✅ de luna trecută au stat la baza insistențelor. Practic, în decembrie am ajuns de la 100 la 4000 de Lei, așa că de ce să nu încercăm și acum de la 500 la 5000?

STAKING

cota2.ro

Vă dau totuși un sfat: jucați doar atât cât vă premiteți! Bankrollul meu este format din 5 cifre, dacă pierd 500 de Lei nu este o tragedie! Raportați miza de plecare la bugetul de care dispuneți!

CASA DE PARIURI

Casa de pariuri la care voi juca acest Challenge este SUPERBET. Dacă doriți să jucați fix aceleași pariuri pe care le voi posta, vă invit să vă deschideți un cont online la SUPERBET folosind linkul de mai jos, pentru că voi posta atât pariuri Pre-Match, cât și pariuri LIVE, iar dacă nu jucați online și veți prefera agenție, atunci riscați să ratați pariurile LIVE.

DESCHIDE CONT LA SUPERBET AICI

Despre meci

Sporting Lisabona este o forță în campionatul Portugaliei, dar în momentul de față nu trece prin momente grozave, situându-se pe locul 4, la 22 de puncte distanță de rivala Benfica și la 12 depărtare de locul secund, FC Porto. Pentru meciul de azi în care va primi vizita lui Maritimo, Sporting are 4 suspendați: Marcos Acuna, Jeremy Matthiew, Yannick Bolasie și Eduardo Henrique, iar Luciano Vietto este accidentat (pierdere importantă - implicat într-un sfert din totalul de goluri ale echipei cu 4 assisturi și 3 reușite). Maritimo este neînvinsă în ultimele 5 etape și a pierdut doar cu Benfica de la sosirea pe bancă a lui Jose Gomes.

Pronostic

Voi miza pe linia de Handicap Asiatic +2 în favoarea lui Maritimo, ceea ce înseamnă că avem nevoie ca oaspeții să nu piardă la mai mult de un gol diferență această partidă pentru a câștiga pariul. În cazul în care Sporting câștigă la o diferență de fix 2 goluri, primim cota 1, iar o victorie de la 3 goluri în sus reprezintă un pariu pierdut pentru noi.

În oferta Superbet, trebuie să selectați Handicap Asiatic, apoi HA2 (-2) la cota 1.43


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sporting Lisabona vs Maritimo
Pronostic:
Maritimo +2 Handicap Asiatic
Cota
1.43
Cota finala: 1.43
Profit: 4.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro