Ponturi Pariuri Fotbal Regensburg vs Hannover

Superbet

Prieteni, mergem mai departe cu Pariul 2 din cadrul unui nou challenge pe care mi l-au propus unii dintre followeri și l-am acceptat fără ezitare: de la 500 la 5000 de Lei! Foarte mulți au fost cei care au insistat să accept această provocare și sunt convins că cele 16 pariuri consecutive ✅✅✅ de luna trecută au stat la baza insistențelor. Practic, în decembrie am ajuns de la 100 la 4000 de Lei, așa că de ce să nu încercăm și acum de la 500 la 5000?

STAKING

cota2.ro

Vă dau totuși un sfat: jucați doar atât cât vă premiteți! Bankrollul meu este format din 5 cifre, dacă pierd 500 de Lei nu este o tragedie! Raportați miza de plecare la bugetul de care dispuneți!

CASA DE PARIURI

Casa de pariuri la care voi juca acest Challenge este SUPERBET. Dacă doriți să jucați fix aceleași pariuri pe care le voi posta, vă invit să vă deschideți un cont online la SUPERBET folosind linkul de mai jos, pentru că voi posta atât pariuri Pre-Match, cât și pariuri LIVE, iar dacă nu jucați online și veți prefera agenție, atunci riscați să ratați pariurile LIVE.

DESCHIDE CONT LA SUPERBET AICI

Despre meci

Jahn Regensburg, echipa clasată pe locul 7 din Bundesliga 2, primește vizita lui Hannover, formație văzută la început de sezon ca favorită principală în lupta pentru promovare, însă prima jumătate a campionatului nu a fost deloc reușită. Însă lucrurile au luat o tentă pozitivă de la demiterea lui Mirko Slomka și instalarea pe banca tehnică a lui Kenan Kocak, pentru că acesta a reușit oarecum să anime atmosfera la echipă, iar acest aspect s-a reflectat și într-o ușoară îmbunătățire a rezultatelor până în pauza de iarnă. De notat înregimentarea unui atacant valoros în lotul lui Hannover, suedezul John Guidetti, om care a fost pe statul de plată al lui Manchester City și are sezoane bune în Primera Division din Spania.

Regensburg are 12 meciuri consecutive pe propriul teren în care a marcat de fiecare dată, ultima partidă disputată în fața propriilor suporteri fără gol marcat datând din martie 2019.

Hannover a înscris minim un gol în 7 din cele 9 deplasări ale actualului sezon (78%) și are o medie de 1.66 goluri/meci la partidele din deplasare.

Regensburg are o medie de fix 2 goluri marcate per meci la partidele de acasă și o medie de 1.62 goluri primite

Pronostic

Având în vedere statistica, dar și problemele de efectiv din cele două defensive, am convingerea că merită să investesc pe cota de 1.55 oferită pentru selecția Ambele Marchează


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Regensburg vs Hannover
Pronostic:
GG
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro