Ponturi Pariuri Tenis Roger Federer vs Novak Djokovic

Superbet

Mergem mai departe cu Pariul 2 din cadrul noului Chanllenge 500 - 5000 și voi miza tot câștigul de la pariul anterior pe selecția de astăzi.

STAKING

cota2.ro

Vă dau totuși un sfat: jucați doar atât cât vă premiteți! Bankrollul meu este format din 5 cifre, dacă pierd 500 de Lei nu este o tragedie! Raportați miza de plecare la bugetul de care dispuneți! Eu am alocat buget pentru 3 astfel de tentative, din care la una m-am împotmolit la pariul 2.

CASA DE PARIURI

Casa de pariuri la care voi juca acest Challenge este SUPERBET. Dacă doriți să jucați fix aceleași pariuri pe care le voi posta, vă invit să vă deschideți un cont online la SUPERBET folosind linkul de mai jos, pentru că voi posta atât pariuri Pre-Match, cât și pariuri LIVE, iar dacă nu jucați online și veți prefera agenție, atunci riscați să ratați pariurile LIVE.

DESCHIDE CONT LA SUPERBET AICI

Despre meci

Roger Federer a ajuns în semifinale în stil de mare campion, deși a trecut prin două momente de cumpănă, unde slăbiciunile elvețianului au ieșit la iveală. În sferturi a fost nevoit să salveze nu mai puțin de 7 mingi de meci contra lui Tennys Sandgren, în vreme ce în șaisprezecimi a revenit după ce Millman l-a condus cu 8-4 în maxi-tibreak. Atât în meciul cu Sandgren, cât și în cel cu Fucsovics din optimi, Federer a bifat doar 5 ași, iar semnele de oboseală sunt vizibile.

Djokovic este cel mai bun jucător de retur din lume și mi-e greu să cred că Fed va reuși să depășească bariera de 9 ași în această semifinală. Consider că este o selecție bună și pentru cei care vor să folosească mai multe meciuri pentru a alcătui biletul zilei.

Pariul poate fi găsit în oferta SuperBet la secțiunea Priuri Speciale

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Roger Federer vs Novak Djokovic
Pronostic:
Federer SUB 9.5 ași
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro