Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Gaz Metan Medias

UNIBET

Universitatea Craiova - Gaz Metan Medias

Reincepe Liga 1 tovarasi, iar meciul ”de debut”, ca sa zic asa, este Universitatea Craiova - Gaz Metan Medias. Meciul se anunta unul destul de interesant deoarece ambele echipe au pretentii de Play-Off. Cele 2 echipe sunt despartite de doar un punct si echipa care o sa piarda acest duel o sa tremure serios in ultimele 3 etape. Pentru aceasta partida am ales UNIBET, deoarece are rubrica ”Creare Pariu” si ofera niste cote excelente.

cota2.ro

👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA UNIBET AICI👈

Selectiile pentru acest meci sunt in numar de 4, iar cota atinge borna 7 ceea ce incanta mai orice parior. Selectiile pe care am mers au fost selectate si dupa cateva aspecte legate de statistica si dupa toate lucrurile intamplate la cele 2 echipe in turul campionatului, in amicale, dar si in perioada de mercato. Selectiile sunt:

  1. Universitatea Craiova castiga meciul” - Ma astept ca oltenii sa inceapa cu brio acest an in Liga 1 si sa castige acest duel. Dan Nistor, transferul iernii, poate fi asul din maneca lui Papura. Cu Ivan si Mihaila pe benzi, Gaz Metan o sa aiba mari dificultati, iar publicul din banie pune o presiune enorma pe adversari.
  2. Universitatea Craiova marcheaza peste 1.5 goluri” - In tur, meciul s-a terminat cu victoria Craiovei, scor 3-2. Acestia au o forta ofensiva de invidiat cu jucatori tehnici in regim de viteza care pot specula oricand spatiile. Asa cum spuneam si de public, acestia vor mereu cat mai multe reusite ale favoritilor. In 4 din ultimele 5 intalniri directe, Craiova a reusit sa marcheze de cel putin 2 ori.
  3. Peste 8.5 cornere” - Pe Oblemenco vedem meci de meci foarte multe atacuri ale gazdelor si bineinteles, avand aceste benzi excelente, numarul de cornere este unul destul de mare. Gaz Metan intra si ea in acest joc pe benzi. Edi Iordanescu propune un joc pe flancuri destul de buni, iar acum, cand l-au pierdut pe Olaru, ma astept ca Dumitru Cardoso sa faca multe curse in lateral pentru a primi mingea.
  4. Peste 5.5 cartonase” - Marius Avram este arbitrul acestui meci. Acesta are o medie de peste 5.3 cartonase aratate pe meci, insa in asemenea dueluri cred ca o sa scoata de multe ori avertismentul. In meciul tur a fost festival de cartonase. Barsan, arbitrul acelui meci a aratat numai putin de 11 ”galbene”. Ma astept ca si un acest duel sa avem parte de cel putin jumatate din cate am avut atunci.

👉DESCHIDE UN CONT ONLINE LA UNIBET AICI👈

De la acest prim meci din Liga 1 pe anul acesta astept un spectacol avand in vedere ca se joaca pe unul dintre cele mai frumoase arene din tara si gazduieste totusi un duel intre 2 echipe de Play-Off. Cota totala a acestui ”COMBO” este de 7 si avand in vedere ca e ultima zi din aceasta luna, eu o sa fortez deoarece am incredere ca putem bifa acest pariu.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Universitatea Craiova vs Gaz Metan Medias
Pronostic:
Pariu Multiplu - UNIBET
Cota
7.00
Cota finala: 7.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro