Ponturi Guangzhou Evergrande vs Changchun Yatai

BETFAIR SPORTSBOOK

Biletul zilei la pariuri ar trebui să includă o selecție foarte interesantă pe cupoanele voastre și am să vă explic și de ce. După nebunia de meci cu care a deschis porțile noului sezon în super-liga chineză, 4-5 pe propriul teren cu rivala din oraș, Guangzhou RF, echipa lui Fabio Cannavaro a oferit un nou meci spectaculos în Liga Campionilor Asiei, impunându-se cu 5-3 în fața lui Jeju United, aducând un profit foarte frumos în pariorilor care fac parte din Grupul Premium (dacă te interesează să intri GRATUIT în grupul premium ai toate detaliile despre cum poți primi acces chiar aici)

Astăzi vor primi vizita formației Changchun Yatai, o echipă de pluton, în general, fără prea mari pretenții. Evident că Guangzhou Evergrande este favorita indiscutabilă a partidei, cele 3 puncte pierdute etapa trecută obligându-i să aibă un parcurs perfect mult timp de-acum încolo.

cota2.ro

Brazilienii Alan și Goulart sunt principalele vârfuri de lance pentru Cannavaro, de altfel, cel de-al doilea a reușit să marcheze de 4 ori contra lui Jeju. La oaspeți evoluează în general jucători chinezi, dar vedeta echipei este vârful de atac nigerian Odion Ighalo, adus pe 23 de milioane de euro de la Watford.

Nu știu dacă ați urmărit vreodată un meci al unei echipe din China, dar vă spun doar că nu ar trebui să vă mire faptul că în ultimele 15 meciuri ale gazdelor s-au marcat minim 3 goluri. Se joacă în viteză, procentajul de contra-atacuri per meci este mult peste limitele normalului, iar sistemele defensive sunt un pic...ciudate.

Voi merge pe premiza că va fi bătută din nou linia de 3 goluri și în acest meci și voi miza la cota 2.04 disponibilă în Betfair Exchange pentru selecția over 3.25 goluri!

Pentru cei care nu cunosc cum funcționează această linie de handicap asiatic pe goluri, vă explic pe scurt:

  • dacă se marchează fix 3 goluri în meci, jumătate din miză este rambursată, iar jumătate pierdută.
  • dacă se marchează 0, 1 sau 2 goluri în meci, toată miza este pierdută
  • dacă se marchează de la 4 goluri în sus, tot pariul este câștigat

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Guangzhou Evergrande vs Changchun Yatai
Pronostic:
over 3.25
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro