Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

Superbet

Prieteni, pentru astăzi vă propun un combo de cota 2 format din 2 meciuri care la prima vedere par destul de simple, cel puțin pe hârtie.

Eintracht Frankfurt primește vizita lui RB Leipzig în cupa Germaniei, și tare mă gândesc la faptul că Leipzig ar ca obiectiv principal un titlu în Bundesliga, mai ales că este destul de realizabil. Apoi mai sunt implicați și în Champions League, astfel că echipa care va evolua contra lui Frakfurt ar trebui să fie mixtă, cu mulți titulari menajați. În aceste condiții și luând în calcul media de goluri per meci din acest sezon ale celor două echipe, 3.1 respectiv 3.9, voi miza pe cel puțin 3 goluri marcate în meci.

cota2.ro

Cea de-a doua selecție vine din Franța, dar din Ligue 2, acolo unde Lorient, liderul competiției, primește vizita lui Le Mans, echipă situată deasupra liniei de plutire și care a adunat un singur punct în ultimele 4 etape. Lorient are 6 victorii la rând pe propriul teren, în timp ce Le Mans este echipa cu cele mai puține puncte acumulate de pe teren străin.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Frankfurt vs Leipzig
Pronostic:
3+ goluri
Cota
1.50
Lorient vs Le Mans
Pronostic:
1
Cota
1.38
Cota finala: 2.07
Profit: 10.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro