Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.90

BETFAIR SPORTSBOOK

Un nou week-end se apropie, insa meciurile de astazi par destul de dificile. Bine, surprizele se tot tin lant de saptamani bune dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa incercam sa le evitam. Eu o sa incerc acest lucru prin a paria astazi pe un bilet pe jucatori. Bineinteles, mi-am ales meciurile din campionatele de top ale Europei deoarece acolo regasim jucatori extraordinari de buni.

Meciurile pe care m-am axat pentru acest bilet sunt: CD Alaves - SD Eibar (LaLiga), SCO Angers - OSC Lille (Ligue 1), AS Roma - Bologna FC (Serie A) si Eintracht Frankfurt - FC Augsburg (Bundesliga). La unele meciuri ma astept la un deznodamant cu putine reusite, insa la altele vad si cel putin 3 reusite. Sunt cativa jucatori care mi-au atras atentia, iar eu am selectat aceste pariuri dupa ce am verificat statisticile acestora: minute jucate, actiuni finalizate, suturi (pe poarta si spre poarta) + notele de joc.

cota2.ro

Jucatorii pe care m-am axat sunt: Victor Osimhen (OSC Lille), Joselu (CD Alaves), Edin Dzeko (AS Roma) si Florian Niederlechner (FC Augsburg). Acesti 4 jucatori au indeplinit ”cerintele” mele, ca sa zic asa, pentru a-i lua in calcul pe biletul pe care il joc si pe care vi-l propun. Ma astept ca fiecare jucator dintre cei enumerati sa isi puna cel putin o data portarul advers in dificultate.

Biletul este jucat pe Betfair SportsBook, iar cota totala a acestuia este de 2.90.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CD Alaves vs SD Eibar
Pronostic:
Joselu - Minim 1 sut pe poarta
Cota
1.29
SCO Angers vs OSC Lille
Pronostic:
Victor Osimhen - Minim 1 sut pe poarta
Cota
1.44
AS Roma vs Bologna FC
Pronostic:
Edin Dzeko - Minim 1 sut pe poarta
Cota
1.20
Eintracht Frankfurt vs FC Augsburg
Pronostic:
Florian Niederlechner - Minim 1 sut pe poarta
Cota
1.30
Cota finala: 2.90
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro