Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 9.50

UNIBET

Liga 1 ne propune astazi 3 meciuri destul de interesante: Sepsi OSK - Politehnica Iasi, FC Voluntari - Dinamo Bucuresti si FC Viitorul - Universitatea Craiova.

La prima partida a zilei o vad pe Sepsi favorita si va zic si de ce. Eu fiind din Iasi cunosc cam ce se intampla la Politehnica, iar omogenitatea echipei nu e foarte buna. Pana la finalul sezonului regulat, cei de la Poli vor sa-si omogenizeze echipa. Sepsi mai are sanse matematice la Play-Off asa ca are un motiv in plus de a castiga partida. La Voluntari, echipa lui Dusan Uhrin este obligata sa castige pentru orice rezultat inafara victoriei este egal cu ratarea Play-Off-ului. Ok, Voluntari si-a adus cativa jucatori importanti insa multi sunt prea tineri si cauta sa capete experienta, iar altii au fost cedati de echipele importante stiind ca au cam ”apus”. Cred totusi ca Dinamo o sa castige partida. Ziua se termina cu un super-derby, iar casele de pariuri o dau pe Viitorul favorita. Eu o vad pe Craiova favorita deoarece au jucatori foarte buni in componenta lotului, iar Viitorul, trebuie sa recunoastem, nu mai e echipa care a castigat titlul. Bine, asta nu inseamna ca nu au jucatori foarte buni, sa nu se inteleaga gresit insa mai trebuie ”copti”. Cred ca Universitatea o sa plece cu cel putin un punct de la Ovidiu.

cota2.ro

Biletul pe care vi-l propun e unul destul de interesant. Am optat pentru Unibet, deoarece am gasit cote excelente pentru pariurile asiatice, iar cele 3 pariuri combinate ne pot multiplica suma pariata de aproximativ 9 ori daca deznodamantul fiecareia este asa cum am anticipat.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sepsi OSK vs Politehnica Iasi
Pronostic:
Sepsi OSK -0.75 AH
Cota
2.10
FC Voluntari vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
Dinamo Bucuresti -0.75 AH
Cota
2.38
FC Viitorul vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova +0.25
Cota
1.90
Cota finala: 9.50
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro