Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Academica Clinceni

BETANO

Prieteni, pentru astăzi voi miza pe o cotă extrem de generoasă în partida dintre FCSB și Academica Clinceni, meci în care mă interesează mai puțin aspectul rezultatului final, deoarece cota este foarte mică și știm foarte bine că relația dintre cele două cluburi este una apropiată.

Ce mă interesează este aspectul cartonașelor, unde FCSB are jucători la limita suspendării, iar în perspectiva meciului cu Dinamo va conta foarte mult. La conferința de presă, Bogdan Argeș Vintilă a declarat foarte clar: ”Ştiu că sunt jucători la limita suspendării, dar nu îi voi menaja. Eu vreau să câştig acest meci, asta e important. Eu le transmit jucătorilor să câştige, ştiu ei să evite cartonaşele galbene stupide. Dar dacă sunt în folosul echipei, atunci nu e nicio problemă. E posibil să fie şi provocaţi. Dar consider că nu o să cadă în această capcană”

cota2.ro

OBȚINE ACCES GRATIS ÎN GRUPUL BUSINESS TIPS AICI

În aceste condiții, nu văd de ce ar trebui ca cei de la FCSB să intre ”la rupere”, mai ales dacă vor obține victoria destul de ușor, așa cum se preconizează.

Voi opta pentru handicapul de -0.5 cartonașe pe Clinceni la cota de 2.05 oferită de Betano, ceea ce înseamnă că pentru a câștiga acest pariu, este nevoie ca ilfovenii să acumuleze mai multe cartonașe decât jucătorii de la FCSB în această partidă.

Vă doresc succes!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Academica Clinceni
Pronostic:
Clinceni -0.5 handicap cartonașe
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro