Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

Slovenul Aljaz Bedene a reușit să treacă de Benoit Paire în primul tur al turneului de la Rotterdam, dar aș pune victoria mai mult pe instabilitatea mentală a francezului. În optimi, însă, misiunea sa va fi mult mai dificilă, deoarece va avea de da piept cu favoritul numărul 2 al turneului, Stefanos Tsitsipas, care, după eliminarea surprinzătoare a lui Medvedev în primul tur, a devenit favoritul principal la câștigarea competiției. Grecul a avut probleme în meciul din primul tur contra lui Hurkacz, pierzând la tie-break primul set, însă pe următoarele două le-a câștigat categoric. Nu voi miza pe victoria lui Tsitsipas, deși o văd logică, ci pe faptul că va câștiga cu minim 3 game-uri mai mult decât adversarul său în această partidă, la o cotă mai mare decât victoria simplă. Teoretic, acest pariu poate fi câștigător chiar dacă pierde partida cu un scor de 6-7/6-1/6-7, dar puțin probabil. În același timp, dacă Tsitsipas câștigă cu 2-0 la seturi, dar ambele la tie-break, pariul nostru e pierdut, deci luați aceste aspecte în calcul.

Cel de-al doilea meci de pe biletul meu este din baschet și mi-a atras atenția partida dintre Real Madrid și Bilbao din Cupa Spaniei. Meciul se va desfășura pe teren neutru, la Malaga, iar linia de handicap este setată la 11.5 puncte. În mod normal, Realul este favorită clară, dar luând în calcul terenul neutru și faptul că Bilbao a avut rezultate bune în ultimul timp, mi-e gru să cred că diferența de puncte va fi una colosală în favoarea Realului. Să nu uităm că ultima întâlnire dintre cele două a avut nevoie de prelungiri și s-a soldat cu o victorie la limită pentru Bilbao. Mizez pe faptul că Real nu se va impune la o diferență mai mare de 16 puncte în acest meci.

cota2.ro

Puteți găsi această linie alternativă de handicap la Betano, singurul operator care oferă nu mai puțin de 39 de linii de handicap pentru această partidă!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bedene vs Tsitsipas
Pronostic:
Tsitsipas -2.5 game-uri handicap
Cota
1.42
Real Madrid vs Bilbao
Pronostic:
Bilbao +16.5 handicap
Cota
1.42
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro