Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

BETANO

Liga 1 se aproape de finalul sezonului regulat, iar lupta la Play-Off e mai tare ca niciodata. Astazi avem 2 meciuri foarte interesante: CFR Cluj - FC Viitorul si Chindia Targoviste - FC Voluntari.

CFR Cluj - FC Viitorul - Echipa lui Dan Petrescu e mai mult cu gandul la partida de joi cu Sevilla decat la cel de azi din campionat. Hagi are nevoie de succes daca vrea sa mai spere la Top 6, iar situatia e una delicata pentru cei de la Viitorul. Ma astept la un meci atractiv, un meci cu multe faze de poarta si un meci in care sa vedem multe lovituri de colt pentru ca totusi avem in fata 2 echipe care joaca fotbal, totusi.

cota2.ro

Chindia Targoviste - FC Voluntari - Pe Ilie Oana se joaca un meci foarte interesant azi. Moldovan si echipa sa au rapus-o pe Astra etapa trecuta chiar la ea acasa, in timp ce Voluntari a trimis-o pe Dinamo in Play-Out cu victoria in fata acestora, scor 2-1. Teja are la dispozitie niste jucatori de calitate, iar Chindia gafeaza in aparare cam des. Cred ca Tudorie sau Eric pot specula o faza si cred ca FC Voluntari o sa marcheze in acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs FC Viitorul
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.57
Chindia Targoviste vs FC Voluntari
Pronostic:
FC Voluntari marcheaza
Cota
1.36
Cota finala: 2.14
Profit: 11.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro