Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Viitorul Constanța

PUBLICWIN

Se pare că nu prea evit surprizele în ultimul timp, fie că e vorba de tenis (cazul de ieri), fie că e vorba de fotbal (acum două zile), dar astăzi nu voi miza pe o favorită și vreau să vă împărtășesc și vouă o cotă care mi se pare destul de bună, chiar mult peste valoarea pe care o așteptam.

Este vorba despre meciul din Liga 1 în care campioana României, CFR Cluj, primește vizita Viitorului din Constanța. Dan Petrescu va fi nevoit să rotească primul 11 în vederea menajării anumitor jucători pentru meciul cu Sevilla de joi, iar Viitorul are nevoie mare de puncte pentru a prinde play-off-ul.

cota2.ro

Pentru că suntem români nu avem cum să nu invocăm și teoria conspirației, nu? Doar am crescut cu vremurile cooperativei :) CFR Cluj a câștigat titlul acum din ani în ultimul meci chiar împotriva Viitorului, partidă în care Viitorul nu a avut niciun șut pe poartă... ne mai putem gândi că o mână întinsă acum te privează de 1.5 puncte, care se pot transforma în 6 în play-off, etc..

Eu voi miza, totuși, pe minim un gol marcat de Viitorul în această seară, deoarece cota de 1.80 oferită de PublicWin mi se pare exagerată și consider că valoarea reală ar fi undeva pe la 1.60. Este drept că CFR Cluj a primit doar 2 goluri în 12 meciuri pe propriul teren în acest sezon, dar acest meci are alte împrejurări. Viitorul a marcat de fiecare dată în ultimele 3 meciuri directe cu CFR Cluj, precum și în ultimele 2 vizite pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Viitorul are cel de-al doilea cel mai bun atac din Liga 1, cu o medie de 1.83 goluri marcate per meci.

Am ales să joc pariul la PublicWin, deoarece oferă cea mai bună cotă pentru această selecție! De asemenea, doar astăzi puteți profita de un Bonus de 50% până la 300 de Lei din partea PublicWin dacă efectuați o nouă depunere în contul de joc!


Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
CFR Cluj vs Viitorul Constanța
Pronostic:
Viitorul marchează
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro