Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

UNIBET

Academica Clinceni - Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias e cam favorita acestui duel si ar trebui sa profite de acest statut si de faptul ca daca isi castiga meciurile din acest sezon regulat, din cate analize am facut, va juca in Play-Off. Academica Clinceni e o echipa care pune mari probleme si am vazut asta chiar etapa trecuta cand a scos un punct pe Arena Nationala in fata celor de la FCSB. Cred totusi ca Edi Iordanescu a pregatit bine partida si cred ca Gaz Metan poate castiga acest meci.

cota2.ro

Politehnica Iași - Universitatea Craiova

Am si pierdut sirul de infrangeri ale Iasului in ultima perioada. E clar ca moldovenii au ca obiectiv scaparea de retrogradare, insa un rezultat pozitiv a intarziat sa apara. Cu Craiova va fi foarte dificil insa ii cunosc pe cei din Copou si sunt montati serios pentru acest meci si vor sa de-a totul pentru a obtine cel putin un punct. Craiova se descurca cam greu in deplasare insa are un lot valoros. Cred ca un egal nu ar surprinde, insa favorita ramane totusi Craiova.

RB Leipzig - Werder Bremen

Leipzig parca a uitat sa lege rezultate pozitive, iar asta se vede in clasament unde a fost depasita atat de Borussia Dortmund, cat si de Bayern Munchen. Werder e un adversar accesibil la prima vedere insa niciodata nu poti sti ce-ti rezerva urmatorul meci. Cu o defensiva mai mult decat jalnica, Werder porneste ca victima sigura in duelul cu fostul lider din campionat. Prevad si eu o victorie a gazdelor deoarece, dupa o perioada de seceta trebuie sa vina si un rezultat pozitiv.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Academica Clinceni vs Gaz Metan Medias
Pronostic:
Gaz Metan Medias +0.25 AH
Cota
1.30
Politehnica Iași vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova +0.25 AH
Cota
1.24
RB Leipzig vs Werder Bremen
Pronostic:
RB Leipzig -0.75 AH
Cota
1.28
Cota finala: 2.06
Profit: 10.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro