Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Liverpool

UNIBET

Băieți, dacă nici acesta nu e pariu bun...atunci nu știu ce să mai zic...aseară am pariat la cota 2.10, acum, dimineața, valoarea a ajuns la 1.72, semn că lumea speculează această cotă.

Vorbim de meciul de Champions League dintre Atletico Madrid și Liverpool din prima manșă a optimilor competiției, care se va desfășura diseară de la ora 21:45 pe Wanda Metropolitano.

cota2.ro

Sincer, nu mă bag la vreun pronostic pe rezultatul final al partidei, deoarece consider că e posibil orice în acest meci, dar voi miza pe o linie oferită de Unibet în cadrul statisticilor speciale pe jucător.

Mo Salah este unul dintre cei mai valoroși jucători din lume în acest moment, iar rapiditatea egipteanului s-ar putea să le dea bătăi de cap spaniolilor. De multe ori, acesta nu poate fi oprit decât prin fault, iar linia de Under/Over setată de Unibet este la 0.5, astfel că voi încerca să profit și voi paria pe minim un fault suferit de Mo Salah în acest meci. Prin comparație, colegul său, Sadio Mane, are linia setată la 1.5...cei doi fac cam același lucru :)

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Atletico Madrid vs Liverpool
Pronostic:
Salah peste 0.5 faulturi suferite
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro