Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

PUBLICWIN

Prieteni, biletul zilei de astăzi conține două evenimente din tenis, destul de interesante având în vedere că se dispută în fazele superioare ale turneelor de la Marsilia și Doha. Cota finală, 2.23.


cota2.ro

După o finală la Rotterdam, Auger Aliassime joacă bine și la Marseille. Astăzi, în sferturi, are o misiune la prima vedere accesibilă, cu bielorusul Egor Gerasimov. Acesta a evoluat peste așteptări, l-a învins ieri pe Goffin, dar trebuie să recunoaștem că belgianul e departe de nivelul obișnuit. Auger joacă din ce în ce mai bine, bate la porțile top 10 și a învins deja jucători ca Dimitrov sau Raonic.


Simona Halep se simte ca acasă la Doha, acolo unde joacă semifinală. Ieri a trecut în trei seturi de Sabalenka, 3-6, 6-2, 6-2, dar revenirea a fost pe fondul unui joc solid, care o face favorită certă astăzi cu Riske. Americanca a trecut poate nesperat de Muguruza ieri, finalista de la AO, turneu la care a pierdut chiar în fața Simonei, 6-7, 1-6.

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Gerasimov vs Auger Aliassime
Pronostic:
2
Cota
1.57
Halep vs Risek
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 2.23
Profit: 8.61
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro