Ponturi Pariuri Fotbal Olympique Lyonnais vs Juventus Torino

BETANO

Olympique Lyonnais - Juventus Torino

Olympique Lyonnais porneste clar cu sansa a doua in aceasta partida. Trupa lui Rudi Garcia e neinvinsa in ultimele 7 meciuri de pe teren propriu insa nu a intalnit un adversar de calibrul lui Juventus. Francezii sunt chinuiti si de accidentari. Cel mai valoros om al lor, Memphis Depay nu poate evolua in aceasta seara. Deasemenea, Youssouf Kone, Jeff Reine-Adélaïde, Oumar Solet si Rafael sunt si ei accidentati, iar Dubois este incert pentru acest meci.

Echipa probabila - Lopez - Marcal, Denayer, Andersen, Tete - Mendes, Tousart - Terrier, Aouar, Traore - Dembele

cota2.ro

Juventus Torino duce o lupta destul de tare pentru titlu in Serie A. Inter si Lazio se anunta doua contra-candidate importante si pot pune probleme campioanei en-titre. Sarri nu poate conta in aceasta partida pe Khedira, Demiral si Costa, iar sub semnul intrebarii e trecut Pjanic care pare sa aiba ceva probleme. Ronaldo cu siguranta o sa traga echipa dupa el si ma astept ca atat portughezul, cat si ceilalti jucatori de top sa faca un meci bun in fata unei echipe mai slabe valoric.

Echipa probabila - Szczesny - Danilo, Bonucci, Chielinni, Sandro - Ramsey, Bentancur, Matuidi - Cuadrado, Dybala, Ronaldo

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olympique Lyonnais vs Juventus Torino
Pronostic:
2
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro