Ponturi Pariuri Fotbal NK Celje vs Publikum Bravo

BETFAIR EXCHANGE

Într-o seară în care avem meciuri de Champions League și Europa League, eu îmi îndrept privirea către o partidă din campionatul Sloveniei, ciudat nu? Sincer, cred că valoarea este în competiții de plan secund în astfel de zile.

NK Celje primește vizita penultimei clasate, Publikum Bravo, iar băieții antrenați de Dusan Kosic pot ajunge pe podium cu o victorie în meciul de astăzi. Celje dispune de al doilea cel mai bun atac din competiție, cu 43 de reușite în 21 de partide, o medie ce depășește 2 goluri marcate pe meci, iar pe propriul teren a câștigat 7 din cele 11 partide disputate, pierzând o singură dată, iar în 8 dintre cele 11 a marcat minim 2 goluri. În pauza competițională s-a întărit, împrumutându-l de la Dinamo Zagreb pe tânărul atacant Ivan Bozic.

cota2.ro

Perioada de pregătire a fost una foarte bună pentru Celje, care a câștigat 6 din cele 7 amicale disputate, remizând doar cu Steaua Roșie Belgrad. E drept, amicalele nu sunt un factor foarte puternic de referință, valoarea adversarilor fiind discutabilă, dartrebuie avut în vedere faptul că în compartimentul defensiv s-au îmbunătățit vizibil relațiile de joc, încasând doar 2 goluri în 7 meciuri. De asemenea, ultimele 3 partide oficiale au fost fără gol primit.

De cealaltă parte, Publikum Bravo a terminat doar 3 din cele 21 de meciuri disputate în actualul sezon fără gol primit, iar în 11 dintre ele a încasat minim 2 boabe. O singură victorie au înregistrat oaspeții de azi pe teren străin, acum jumătate de an, pierzând 7 și încasând o medie de 2.6 goluri per meci.

În acest context voi miza pe linia de -1 Handicap Asiatic în favoarea gazdelor, la o cotă de 2.05 disponibilă în Betfair Exchange, ceea ce înseamnă că dacă Celje câștigă la fix un gol diferență, primim cota 1.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
NK Celje vs Publikum Bravo
Pronostic:
Celje -1 Handicap Asiatic
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro