Ponturi Pariuri Fotbal Celtic Glasgow vs FC Copenhaga

PUBLICWIN

Nici nu știu dacă cei de la Copenhaga se consideră norocoși sau ghinioniști după rezultatul de egalitate obținut în fața lui Celtic la capătul meciului tur, dar cert este că astăzi pornesc cu șansa a doua la calificare. Celtic a dominat meciul de la Copenhaga, a avut mai multe ocazii, a deschis scorul, însă Copenhaga a reușit să egaleze și a rata și un penalty. Toate acestea în condițiile în care a expediat doar 2 șuturi pe poartă.

Pe Celtic Park, singurele două echipe care a reușit să câștige în ultimul an calendaristic sunt CFR Cluj și Glasgow Rangers și vorbim de o serie de 30 de partide, din care trupa lui Neil Lennon a câștigat 25, înscriind în 24 dintre ele minim 2 goluri.

cota2.ro

Copenhaga este un adversar accesibil pentru Celtic și mă aștept la o presiune specifică din partea gazdelor, încă de la începutul meciului. Celtic este o echipă cunoscută pentru această presiune pe care o pune pe adversar, iar aceasta se reflectă și în raportul favorabil la capitolul cornere.

La PublicWin putem combina mai multe derivate din cadrul aceluiași eveniment, cum ar fi cornere și cartonașe cu meciul de bază sau total goluri, astfel că voi profita de această oportunitate și voi miza pe faptul că Celtic va câștiga meciul de azi și va fi echipa care va avea cele mai multe cornere din meci.


Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Celtic Glasgow vs FC Copenhaga
Pronostic:
1 & Celtic cele mai multe cornere
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro