Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.89

UNIBET

Astazi incepe Play-Out-ul Ligii 1, iar partidele programate sunt destul de interesante. Politehnica Iasi merge pe terenul celor de la Sepsi OSK, iar Dinamo Bucuresti primeste vizita celor de la Academica Clinceni.

Sepsi OSK - Politehnica Iasi

cota2.ro

Politehnica Iasi trece printr-o perioada extrem de dificila, iar meciul de pe terenul celor de la Sepsi e unul extrem de greu, covasnenii jucand exceptional pe propriul teren. Cele doua echipe s-au intalnit recent chiar la Sf. Gheorghe, iar gazdele s-au impus cu 1-0 ratand enorm insa in acea partida. Ma astept la un meci controlat de Sepsi si cred ca un gol si ceva cornere vor aparea.

Dinamo Bucuresti - Academica Clinceni

Dinamo primeste vizita Clinceniului si se anunta un meci destul de interesant. Intalnirile precedente au produs goluri si nu e exclus ca si astazi sa se marcheze mult. Dinamo e mai valoroasa, asta e cert, iar meciul cred ca o sa fie controlat in totalitate de acestia. Acelasi deznodamant pe care il astept la primul meci il prevad si aici. Cred ca Dinamo o sa marcheze si o sa puna presiune pe adversar.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sepsi OSK vs Politehnica Iasi
Pronostic:
Sepsi OSK marcheaza + ACS Sepsi OSK peste 4.5 cornere
Cota
1.75
Dinamo Bucuresti vs Academica Clinceni
Pronostic:
Dinamo Bucuresti marcheaza + Dinamo Bucuresti peste 4.5 cornere
Cota
1.65
Cota finala: 2.89
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro