Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.31

BETANO

Watford FC - Liverpool FC

Liverpool se pare ca isi doreste sa obtina un record de puncte in acest sezon si chiar daca are un avans considerabil, joaca orice partida cu trupa de baza, dorind sa obtina maximum. Ma astept la o victorie a ”cormoranilor” si astazi.

cota2.ro

TSG 1899 Hoffenheim - FC Bayern München

Bayern are de tras pentru titlu in acest sezon, iar moralul in acest moment este unul foarte bun, mai ales dupa succesul acestora pe terenul celor de la Chelsea. Hofenheim a scazut mult si nu mai e echipa din sezonul precedent. Chiar daca ”Lewa” lipseste, cred ca Bayern poate castiga lejer partida.

SS Lazio Roma - Bologna FC

Daca vrea sa ramana in cursa pentru titlu, Lazio trebuie sa castige acest meci. Inter si Juventus se dueleaza in week-end asa ca cele 3 puncte puse in joc sunt foarte importante pentru Lazio. Deasemenea, Radu Stefan o sa joace astazi meciul 300 pentru Lazio in Serie A si se doreste a fi un succes.

FC Botoșani - FCSB

Moldovenii sunt in premiera in Play-Off, insa le va fi greu in fata ros-albastrilor. FCSB isi doreste titlul care o sa fie extrem de dificil de luat deoarece CFR Cluj e o echipa completa din toate punctele de vedere. Cred totusi ca azi, cei de la FCSB, o sa se impuna.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Watford FC vs Liverpool FC
Pronostic:
2
Cota
1.49
TSG 1899 Hoffenheim vs FC Bayern München
Pronostic:
2
Cota
1.40
SS Lazio Roma vs Bologna FC
Pronostic:
1
Cota
1.60
FC Botoșani vs FCSB
Pronostic:
FCSB castiga minim o repriza
Cota
1.59
Cota finala: 5.31
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro