Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.99

Superbet

Prieteni, voi încerca pentru azi și un pariu de cota 5 format din 3 evenimente pe care le puteți găsi EXCLUSIV în oferta Superbet și puteți profita de cotele excelente oferite de cea mai cunoscută agenție de pariuri din România.

CSM București are meci greu în Franța cu liderul grupei, Metz, echipă care a reușit o victorie de senzație la Rostov etapa trecută. Carmen Martin este una dintre jucătoarele de talie mondială din lotul lui Adi Vasile, iar când primește mingea pe extremă sau pe contraatac, iberica nu prea ratează. Ar trebui să vedem minim 2 goluri din partea ei astăzi.

cota2.ro

Real Madrid și Barcelona, mare meci, mare derny, de obicei nu pariez pe așa ceva, dar de data aceasta mi se pare prea mare cota pentru PSF X setată la 1.84 în condițiile în care acest duel este mai mereu sub semnul echilibrului. Ca idee, această casă de pariuri oferă cota 1.78 pentru aceeași selecție, deci avem un pic de value!

Meci tare și în Serbia: Steaua Roșie vs Partizan Belgrad, un duel foarte aprins unde e rost de ciomăgeală/trosneală și de cartonașe. Cota 1.75 oferită de Superbet în cadrul pariurilor speciale pentru over 5.5 cartonașe în acest meci mi se pare o afacere foarte bună și merită jucată. Tot ca și comparație, această casă de pariuri oferă cota 1.68 pentru over 7.5 cartonașe în meci

Proiectele lunii martie în grupul Business Tips:

👉 Biletul Etapei

👉 Goal Crazy

👉 Catenaccio ALL-IN

👉 Cota2

👉 Lay the Favourite

👉 Late Bomb LIVE

👉Alătură-te grupului Business Tips GRATUIT pentru 30 de zile AICI👈


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Metz vs CSM București
Pronostic:
Carmen Matin over 1.5 goluri
Cota
1.55
Real Madrid vs Barcelona
Pronostic:
PSF X
Cota
1.84
Steaua Roșie Belgrad vs Partizan Belgrad
Pronostic:
peste 5.5 cartonașe galbene
Cota
1.75
Cota finala: 4.99
Profit: 15.96
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro