Ponturi Pariuri Baschet SCMU Craiova vs CSO Voluntari

BETFAIR SPORTSBOOK

Am început în forță luna, exact așa cum mi-am propus și am bifat ieri pe lângă meciul zilei și Biletul Zilei în cotă 5 postate pe site și o frumusețe de bilet pe toată etapa la cotă 30+ pe care l-am oferit membrilor din grupul Business Tips.

Proiectele lunii martie în grupul Business Tips:

cota2.ro

👉 Biletul Etapei

👉 Goal Crazy

👉 Catenaccio ALL-IN

👉 Cota2

👉 Lay the Favourite

👉 Late Bomb LIVE

👉Alătură-te grupului Business Tips GRATUIT pentru 30 de zile AICI👈


Pentru astăzi, voi miza pe baschet din România la meciul zilei și tot pe acesta voi miza și la proiectul ALL-IN pe care l-am început pe grupul FREE de Telegram, dar cu un pariu mai „safe”.

Craiova are un lot bun, dar din păcate nu a reușit să prindă primele 6 locuri la capătul primei părți a sezonului Ligii Naționale de baschet masculin. Totuși, cu lotul pe care îl are la dispoziție, antrenorul Aco Todorov nu poate avea alt obiectiv decât clasare pe primele două locuri ale grupei galbene, fapt ce i-ar asigura calificarea în Play-Off. Bătălia se dă între Pitești, Craiova (care a bifat deja 3 victorii) și Voluntari.

Voluntariul este o echipă ambițioasă, cu jucători experimentați precum Goran Martinic sau Dejan Borovnjak, dar la meciurile din deplasare contra echipelor mai bune, parcă le lipsește ceva. Pe propriul teren e altă poveste.

Voi miza pe linia de handcap -4.5 în favoarea oltenilor, ceea ce înseamnă că pentru a câștiga pariul, e nevoie ca gazdele să câștige cu minim 5 puncte diferență.

De asemenea, voi miza pe victoria oltenilor la cota 1.42 (inclusiv prelungiri) pentru proiectul ALL-IN. Cotele sunt disponibile în oferta Betfair!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
SCMU Craiova vs CSO Voluntari
Pronostic:
Craiova -4.5 Handicap
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 4.98
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro